woensdag 17 december 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Jawel. De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier. Eindelijk ja. Want? Vanavond het verplaatste en nogmaals verplaatste potje tussen PSV en Feyenoord voor je giecheltje. Vanaf 20:00 uur gaan ze los op betaalzendertje FOX Sports (aftrap 20:45 uur), heb je dat niet dan kun je hierrr één van de vele aangeboden illegale streams vinden. Gokken op het potje doe je trouwens weer daarrr.

Het wedstrijdje dat eigenlijk voor zondag 30 november 2014 stond gepland, echter heftige regen in Portugal zorgde ervoor dat het kanonnenpartijtje verschoven moest worden. Dat kanonnenpartijtje werd vervolgens verplaatst naar dinsdagavond 2 december 2014, echter ware het niet dat de fucking losers van de NS niet genoeg treinwagons voor 1200 Feyenoord supporters kon regelen zodat het balpartijtje wederom werd uitgesteld. In wat voor land leven we? In een klein miezerig landje zo blijkt. Wel, en dan is het nu dus woensdag 17 december, doet de KNVB van je hup en we verplaatsen Roda JC-PSV voor de beker enzo (van je reinste bekercompetitie vervalsing!!!) en staat daar zowaar het potje PSV-Feyenoord op het programma zeg. Echter je weet het maar nooit. De bende kan zomaar op het laatste moment worden afgeblazen. Wie weet, weten de hoge heren die het allemaal schijnen te weten, ergens nog een addertje tussen het gras te vinden hetgeen de hele klote boel wederom doet verstieren? "You never know how a cow catch a rabbit", aldus Louis van Gaal, die zich er ook mee schijnt te hebben gemoeid. Zucht. Diepe zucht. Het potje. Wat zal dit krakerspotje ons gaan brengen? Een naar vorm zoekend PSV... dat afgelopen zondag met slaapverwekkend voetbal drie puntjes wist te behalen tegen het zwaar onder het niveau presterende Twente ...tegen een in vorm zijnd Feyenoord dat evenzo afgelopen zondag, zij het op sensationele wijze, nog nipt een gelijkspelletje tegen AZ eruit wist te slepen. Tja, Feyenoord moet drie punten pakken vanavond om nog enige titelaspiraties te kunnen hebben en PSV kan zich daarentegen weer geen misstap veroorloven daar die gassies uit Amsterdam irritant in dat Eindhovense nekkie hijgen. Zo liggen de verhoudingen vandaag de dag in de eredivisie. Poeh. Is wat. Stellen wij nog eventjes snel drie vraagjes. 1. Weten de smaakmakers voorin bij PSV de krachtige defensie van de Rotterdammers te doorbreken of weet de schlemielige voorhoede van Feyenoord onder leiding van Kazim hahaha Richards een balletje in het netje te krijgen achter die sneue breekbare verdediging van de Eindhovenaren? 2. Wie wint het slagveld op het middenveld waar louter en alleen plaats schijnt te zijn voor bikkels van beide partijen? En 3. Weet Fredje Rutten na afloop zonder slissen het zinnetje "Sluwe Sjaantje sloeg de slome slager" uit zijn strot te krijgen? Dit zijn de drie vragen waarop vanavond een antwoord zal worden gegeven. Yes. Een gezellige woensdagavond voor de buis (jij FOX abonnee) of laptop (jij illegale stream kijkert) ligt in het verschiet. Drankje erbij, hapje erbij, vriendin wordt verbannen naar de logeerkamer om zo haar favoriete serie te kunnen volgen tetterbek 90 minuten lang te houden en de kerstboomverlichting zorgt op de achtergrond voor de ideale sfeer. Kijk, en dit soort dingetjes noemen wij mannen nou romantisch. Mooi. Tijd voor andere dingen nu.

En die andere dingen zijn? Vijf damesvarianten die je woensdag een stuk leuker zullen maken zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Sodemieteren we ook nog eens vijf waanzinnige YouTube muziekstukjes dat Wereld Wijde Web op zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR en we zijn er weer helemaal klaar voor. Klaar. Nou ja, bijna dan. Want? Want niets. Zijn we stiekem toch klaar. Ha! Wat een malle bende weer daar zeg bij dat geinige voetbalhumor.com. Dus. Nou, wij gaan foebele koekeloeren. Mazzel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten