zondag 23 augustus 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Wat te denken van het Eredivisie potje Feyenoord-Vitesse? Zo maar voor je tralala. Te zien op het betaalkanaaltje van FOXSports. Vanaf een uurtje of kwart voor vijf. Eventuele stream hierrr, gokken doe je weer daarrr. Gaat-ie dan. De voorbeschouwing die er potdomme wezen mag.

Zo, dit wordt weer een fijne zondag met van die leuke balpartijtjes in het verschiet. Ja! Echter het spektakelpotje van dit weekend is toch echt Feyenoord-Vitesse. Pats voor den poepert. Hoe leuk is dat? Wie deelt de eerste tik uit? Kunnen Pietje van der Heijden en Pietje Vejinovic hun oude ploegje pijn doen of weet Chelsea-2 net als vorig seizoen wederom voor een stunt te zorgen in een kolkende Kuip? Is Feyenoord met Pietje Kuyt dit seizoen werkelijk zo goed? Winnen die Rotterdammers dan komt die Coolsingel weer een weekje dichterbij, verliezen die havenpikkies daarentegen en die Rotterdammers beginnen weer bij af. Tja. Kun je leuk vinden of niet maar het is toch echt zo. Hè? Nou. Hmm, wat nog meer? Ja. Staat Pietje Kramer in de basis? Schopt Pietje Kazim nog bidons naar de tyfus? Start Elia? Weet de gelouterde trainer Pietje Bosz het beginnelingetje Pietje van Bronckhorst tactisch een loer te draaien? Welk Chelsea-talent weet de harten van de Arnhemmers nu weer te stelen? Schijnt het zonnetje nog net zo krachtig als dat het de gehele dag al doet? Vragen, vragen en nog meer vragen, waar we om een uurtje of half zeven een antwoord op hopen te krijgen. Afijn, we zullen het gaan zien. Pff, toppertje hoor! Dat Feyenoord-Vitesse. Potjandorie jazekers wel.

Maar voordat het kwart-voor-vijf is kunnen we eerst nog even genieten van DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf lekkertjes. Mjammie hoor. Oh zo mjammie. Kanonnen wat mjammie dat ze wel niet zijn. Sodejanussen we ook nog even vijf van de van DEZEM, van DEZEM, van DEZEM, van DEZEM en de van DEZEM qua muziekpareltjes dat Wereld Wijde Web op. Man, man, man, wat een feest is het weer. Als dit geen topzondag wordt, weten wij het ook niet meer. Geniet. Met volle teugen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten