zondag 30 augustus 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! En wat voor eentje mensen. Op deze bloedhete nazomerzondag. PATS! PSV-Feyenoord voor je smoelieboelie. Vanaf 16:45 uur te zien op het betaalkanaaltje FOXSports. Eventuele stream is hierrr te vinden, gokken doe je weer daarrr. Gaat-ie dan. Die fantastische voorbeschouwing van lik me vestje.

Jottem jajaatje. Vette Eredivisie kraker van jewelste. Eindhoven vs Rotterdam. En de boeren moeten! Na het puntverlies tegen Heerenveen van vorige week kunnen de gloeilampjes zich geen misstap meer veroorloven. Anders wordt het gat tussen de directe concurrentie wel heel erg groot. Echter ook de havenpikkies moeten! Heus. Tenminste mochten die 010-gassies aan het eind van het seizoen met zijn allen op die Coolsingel de polonaise willen dansen. Yep. En bij een gelijkspelletje zal het kleine meisjesgegiechel uit Amsterdam tot ver over de 020-stadsgrenzen te horen zijn. Ja, dat zullen de gevolgen zijn bij een 1, 2 of 3-tje. Echter dat is voor later. Over da game. Het tot nu toe foutloze Feyenoord op bezoek bij het punten morsende PSV. De Rotterdammers steken in een puike vorm. Pietje van Bronckhorst weet de ballertjes week in week uit op de juiste plaatst neer te zetten. Komt ook nog bij dat de scheidsrechters de Kuip-boys zeer goedgezind zijn, want is het niet zo dat Pietje Kuyt keer op keer zijn cadeaupingel erin mag knallen? Ach ja, wellicht dat het vandaag allemaal anders zal zijn. Want? Potjandorie nog an toetje zeg! Ons Flipse Cocukeleku zal het toch niet wederom in zijn botte bolletje halen om een basisplaats te gunnen aan nietskunner Pietje Brenet? De verrotte gele tandjes jahoehoe. Want hoe slecht moet aankoop Pietje Poulsen dan wel niet zijn joh? Of wat weet Brenet van ons Flipse wat wij niet mogen weten? Man, man, man. Met Brenet in die Eindhovense elf durven wij van de voetbalhumor.com bij voorbaat te beweren dat PSV die pot tegen Feyenoord niet gaat winnen. Ja, durven wij gewoon te stellen. Kun je nu wel boos op ons worden als PSV-fan maar dat zijn gewoon de feiten. Een voetballer van het kaliber Pietje Brenet hoort bij een cluppie als Helmond Sport te spelen en zeker niet hoger. Basta. Klaar. Finito. Pleur die Brenet uit die basiself en wij weten het ook niet meer qua voorspelling van deze op papier zijnde machtige mooie pot voetbal. Zucht. Wat een geneuzel weer. We gaan het zien. Kwart-voor-vijf. Met of zonder Pietje Locadia. Dikke duh. Maar eerst...


Maar eerst vijf overheerlijke dames voor je selecteren. Even spitten. Ja, gevonden. Komen ze. Zit je er klaar voor? DEZEM, DEZEM, DEZEM, DEZEM en de van DEZEM voor je uitgezocht. Zijn het geen delicatesse snoepjes om op te vreten? Dachten wij ook. Zoeken we ook nog even vijf van die vette muziekpareltjes voor je uit. Eens even kijken. Ja hebbes. PATS, PATS, PATS, PATS en PATS. Muziek om van te smullen. Om de kriebel in je buik alvast wat op te laten borrelen. Wel, wij hebben er zin an. Een fijne pot staat ons te wachten. PSV-Feyenoord. Onder het genot van een biertje, een chippie en nog veel meer lekkere zuip- en snaaidingetjes. Mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten