zaterdag 8 augustus 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! De eredivisie knaller tussen Feyenoord en FC Utrecht staat op het programma mensen! Jottem. Bende is te zien op het betaalkanaaltje van FOX Sports! Aftrap 20:45 uur. Illegale stream hierrr (tenminste als FOX Sports geen roet in het eten wil gooien) voor diegene die niet achter de decoder van je kunnen koekeloeren doen. Of je luistert gewoon naar Langs de Lijn op radio 1. Gokken doe je weer daarrr. Kan allemaal. Het is jou dag. Zoek het uit! En val ons er verder niet mee lastig. Ja? Mooi. Zit je er weer klaar voor? Gaat-ie dan. Die fijne voorbeschouwing die er verdomme jawel echt toe doet.

Ik vind je aardig. Ik vind je leuk. Maar kijk me aan als ik je in je reetje... Uh ja, Feyenoord-FC Utrecht mensen! Dat is de game die op papier qua Match Of The Day Weekend de meeste punten scoort. Het is verdomme ook niet zo moeilijk kiezen als zowat bijna alle wedstrijden zijn afgelast (lees uitgesteld). Met dank aan de politie. Geef die weldoeners hun welverdiende centen zodat boeven kunnen worden gevangen en potjes voetbal in de eredivisie gewoon doorgang kunnen vinden. Ja! Want hoe sneu is het eigenlijk dat je politie nodig hebt om een voetbalwedstrijdje in goede banen te moeten leiden? Denk daar maar eens over na. Geef hooligans een weiland voor zichzelf en laat ze het verder fijn uitzoeken. Opzouten met die tokkies! Zo. Even ons hartje luchten hoor. De nete. Pff. Lekker dan. Hoe zo'n voetbalseizoen van start kan gaan. Tja. Maar. Over Feyenoord-FC Utrecht. Ja, laten we het daar eens over gaan hebben. Wie zal deze titanenstrijd gaan winnen? Hmm, het wordt een lastig potje voor de Rotterdammers, zo voorspellen wij. De voorbereiding verliep ook al niet zo vlekkeloos voor Gio en zijn mannen en dan komt potjandorrie ook nog eens angstgegner FC Utrecht op zo'n eerste voetbaldag op bezoek. Maar ja, De Kuip hè. Met zijn twaalfde man die erachter gaat staan enzo. Dus wie weet komt het allemaal nog wel goed met die Van Brockhorst bende. Dikke rochel in je muil. Huh? Alsof ze in die Domstad daarop zitten te wachten joh. Met je roare proat. Dat het goed komt met die havenpikkies. Achterlijke gladiool. Nope, de Kevins en de Priscilla's uit de Galgenwaard willen vandaag maar één ding en dat is dat die gassies van Erik ten Hag punten gaan afsnoepen van die boevenbagger uit Rotjeknor Zuid. Heus. Die Utreg bewonderaars willen verdomme maar al te graag zien hoe die overlopers van een Pietje Kuijt en Pietje Wouters op hun nummertje worden zetten. Jawelles. Dat staat er allemaal op het spelletje. Van die sentimenten die naar boven komen drijven. Nou, reuze benieuwd waar dit toe leiden gaat. We gaan het zien. We gaan het meemaken. Echter is het nu tijd voor...

Is het nu tijd voor alweer de laatste alinea van dit toppert alertje van lik mijn oorlel. En een laatste alinea bij zo'n toppert alertje zonder lekkere wijven en zonder goede muziek is geen waardig toppert alertje. Vandaar dat we HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf spetterende dames voor je hebben opgezocht en zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR, en DAARRR vijf betoverende muziekvideo's van dat YouTube kanaal hebben afgeplukt. Waarom? Waarom niet. Om het met je te delen. Om het aan je te geven. Om je zo alvast een fijne zaterdag te bezorgen nog voordat de knalpartij tussen Feyenoord en FC Utrecht van je aanvangen zal gaan doen. Daarom. En niet anders. Wel. Genoeg geneuzeld voor vandaag. Have fun. Hebben wij namelijk ook. Wij gaan foebele koeleloeren!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten