dinsdag 3 november 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! De eerste serie Champignonnen League terugwedstrijdjes op het programma. Met onder andere uit groep B het potje PSV-Vfl Wolfsburg. Live vanaf 20:00 uur te aanschouwen op voetbalcampingzender SBS6. Aanvang wedstrijd 20:45 uur. Eventuele stream hierrr. Zoniet, vette pech! Nou, gaan we dan. Met die wonderbaarlijke voorbeschouwing van lik mijn vestje.

En de boys van Flipse Cocu kunnen hun borst nat maken. Komt vanavond gewoon even Basje Dost met zijn maten rondbuurten in Eindhoven zeg. Alsof het niets is. Twee weken geleden in Wolfsburg werd veel duidelijk. VFL Wolfsburg - nummertje vier in de Bundesliga en Europees topploegje in maak - wist PSV - nummertje drie in de Eredivisie en nietig clubje dat Europees mee mag doen met de grote jongens - een loer te draaien door binnen tien minuten van je pats pats twee onoplettendheden aan PSV-zijde ongenadelijk hard af te straffen. En het was niet eens dat die boeren zo slecht speelden. Heus niet. Maar de simpelheid waarmee die twee goals werden weggegeven, gaf aan hoe groot het gat tussen VFL Wolfsburg en PSV wel niet is. Kortom, vanavond een puntje pakken tegen die moffen en je mag als Brabantse boer in je handjes wrijven. Echt. Gewoon punten sprokkelen om zodoende straks Europa League te mogen ballen doen. Geloof ons nou maar. Kun je wellicht als Eindhovenaar niet zo leuk vinden dat wij dit schrijven, maar zo is het natuurlijk wel. Oké, oké, thuis tegen Manchester United was het oogknipperrend verbazingwekkend genieten. Ontkennen wij ook niet. Maar kom op zeg, dat was een Manchester United met een nog puzzelende Louistje van Gaal. Tja. En puzzelen hoeven die mofjes van VFL Wolfsburg vandaag de dag niet meer hè? Zo eerlijk moet je zijn. Kijk. Natuurlijk hopen ook wij van de voetbalhumor.com op een sensatie en dat die lampies er met een overwinning vandoor zullen gaan. Want zo zijn wij. Zo nationalistisch als de nete als het om voetbal gaat! Dus boeruh, zet 'm op! En laat het kwijl uit ons mondhoekje stromen.

Wat nog meer?
En aansluitend nog heel veel meer. Vanavond gewoon lekker vanaf 20:00 uur afstemmen op het tokkiezendertje SBS6 tot een uurtje of middernacht. Gezellig!

DIT en DAARRR
Maar voordat er tegen een bal aan wordt getrapt eerst even DIT, DIT, DIT, DIT en DIT. Vijf prachtexemplaren van vrouwwezens om op te vreten zo lekker als ze wel niet zijn. Pleuren we er ook nog vijf van die giganten van YouTube video's tegenaan, zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR en het toppert alert stukje kan weer volmaakt afgesloten worden. Wel. Wij gaan foebele koekeloeren doen. Met een chippie, bier, komkommertje, bier, nootje, bier, radijsje, bier, windje, bier, boertje, bier en nog meer bier. Heb plezier! Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten