zondag 8 november 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette klassieker wederom voor je ei. Feyenoord-Ajax. En ditmaal nu eens geen bekercuppotje maar een doodnormale ordinaire puntengame in de Eredivisie. Vanaf 14:30 uur live te zien op het FOX Sports betaalkanaaltje. De bende live volgen via Radio 1 Langs de Lijn kan ook. En eventueel is er bovendien wel ergens een stream voorradig.

De Rotterdammers hebben een weekje kunnen nadenken uitrusten van het 1-0 verliespartijtje tegen de Hagenezen van ADO. De Amsterdammertjes hebben een weekje kunnen uitrusten (Fenerbahce thuis was toch geen inspanning of wel soms?) van het 6-0 galapartijtje tegen de Roda JC-mannetjes uit Kerkrade. Kortom, een klassiekertje met uitgeruste ballertjes staat ons vandaag te wachten. Zij het dat Ajax het wederom zonder de man in vorm El Ghazi zal moeten doen. Want enkelblessure. Maar daarentegen zal de altijd beslissende Joel Veltman gewoon van start gaan. Is verder aan Rotterdamse zijde de kans groot dat pitbull Vilhena gewoon zijn plaats moet afstaan aan de kersverse Oranje international Vejinovic. Dus. Iedereen weer op de hoogte zo vlak voor het balpartijtje. Hmm, benieuwd wat dit allemaal worden gaat hoor. Wint Ajax het huzarenpotje wordt het gat toch alweer zes punten en kan de champagne alvast door de Amsterdammers worden opengetrokken. Toch? Eindigt de hele balbende in een gelijkspelletje gaan we doodleuk verder met hetgeen waar we al een weekje mee bezig zijn. Wat dat is? Uh, weten wij veel. Ach joh, wij kalken ook maar wat neer op - dit blogje van lik me vestje - voor de opvulling moet je weten. Echter mochten de Rotterdammers wederom deze clashpartij winnen dan staan beide ploegjes gezellig tezamen aan de top van de vaderlandse competitie en kunnen we nog spannende weekjes tegemoet gaan. Zo staan de zaken ervoor momenteel. Feyenoord-Ajax. Zonder uitpubliek. Want zoals bekend van de van dittem. Is allemaal wat. En toch zal het gaan kolken in de Kuip. Zal de temperatuur weer wat gaan stijgen. In het stadion. Maar vooral in de koppies. Want zal die Rotterdamse aanhang wederom zo fucking opgefokt zijn? Man, man, man, wat een ophitsende pillenbagger was dat zeg. Anderhalve week geleden. Het was bij de beesten af joh, hoe die Rotterdammers wel niet tekeer gingen. De tandjes. Alsof heel Diergaarde Blijdorp op de tribune zat. Echt. Hmm. Nou ja, we gaan het allemaal zien. Wellicht dat het vandaag weer helemaal anders zal zijn. Jeweethetniet. In de 60e editie alweer van de Klassieker.


Meh, meh, meh. Wij willen tieten zien. Ja duhuh, dat willen wij ook. Ha. En waarvoor dient deze laatste alinea in een toppert alert? Nou, nou, nou? Juist. Om tieten te laten zien. Vandaar. Karamba. Komt-ie dan. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Vijf paar memmenvrouwtjes voor je uitgezocht. Doen we er ook nog wat muziekgiganten bij. Even dat Youtube kanaaltje voor je afstruinen. Hebbes. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Vijf pareltjes voor je trommelvliesjes geselecteerd. Is dat even fijn? Doe een dansje, praat eens bij. Wijntje, biertje, ieder z'n pleziertje. Pom, pom, pom, pom. Wij gaan foebele koekeloeren mensen! Feyenoord-Ajax. Joehoe! Mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten