zondag 15 april 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kampioenswedstrijd live voor je donder op Fox Sports 1 vanaf een uurtje of kwart-voor-vijf. Wat te denken van PSV-Ajax? Uurtje eerder op FOX kanaaltje 5 beginnen ze alvast met een ruime voorbeschouwing. Geen Fox Sports in je TV-pakket, wellicht zit hierrr ergens een fijne stream tussen. Of je luistert radio 1 'Langs de Lijn'. Kan ook natuurlijk.

Zo. Speelt Ajax toch nog een kampioenswedstrijd dit seizoen. Want vandaag? PSV-Ajax mensen. Eindhoven de gekste is er klaar voor. Voor het grote feest. Haal die platte kar maar uit de schuur. De lampies gaan er voor. Echter Ajax ook. Die willen gaan voor het United-effect. Afijn, de bal is rond. Het is bijna gespeeld. De schaal gaat naar PSV. Denken wij. Of je het leuk vindt of niet, het is nou eenmaal zo. Kan Ajax een grote muil hebben van je dit en van je dat maar dat gat van zeven punten is na vandaag gewoon tien punten en daarmee is de boel beslist. Heeft saai berekent voetbal het gewonnen van... ja van wat eigenlijk? Want om nou te zeggen dat Ajax dit seizoen zo lekker voor de dag kwam iedere wedstrijd. Nope. Wie de meeste punten heeft is gewoon de terechte kampioen. Klaar. Wel. We gaan het zien. Onze voorspelling? Een kleine overwinning voor de boeren. En iedereen blij en dronken in Brabant.

Laatste alinea alweer. Tijd voor tieten en vertier. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf mokkels om je jatjes bij af te likken. Knallen we er ook nog wat muziek tegenaan. Hmm, dat worden deze zondag de van DEZEM, van DEZEM, van DEZEM, van DEZEM en van DEZEM. Vijf muziekpareltjes voor je trommelvliesjes zo fijn zo fijn. Genoeg geluld. Gaan we eerst even gezellig een potje indrinken om vervolgens in optimale shape naar dat potje foebele te kunnen koekeloeren. Jawohl! Houdoe en bedankt olé olé.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten