zondag 15 april 2018

Bellen met HansieHansie

En dan zitten de balpartijtjes er weer op. Hoogste tijd dus voor het Knulletje van de VoetbalHumor (KvdVH) om eens te gaan bellen met de analist der voetbalanalisten, onze eigen enige echte HansieHansie Kraayenstijn Junior (HHKJ).

Ik kan wel zeggen wat ik voor je voel. Wat ik van je wil en hoe ik het bedoel. Ik kan vertellen hoe ik het ervaar. De glimlach om je mond, de lichtval op je haar. Maar ik kan veel beter zwijgen. Oh, ik kan veel beter zwijgen. Dikke dikke lul met je zwijgen, dacht het Knulletje van het fijne blogje. Tijd om het orakel uit de Betuwe te bellen. Even het voetbalweekeinde doornemen met? Met de gigant der analistengiganten. Vlug pakte het Knulletje zijn iPhone 8S van tafel en begon te swipen, te drukken totdat...

HHKJ: Met HansieHansie uw allesweter betreffende het mooiste spelletje hier op aard.
KvdVH: PSV kampioen.
HHKJ: Als we daar het Knulletje van het geinige blogje niet hebben. Ja, we feliciteren vandaag met zijn allen PSV. Ook al was het schijtbakkenvoetbal dat ze het gehele seizoen voetbalden, de punten werden binnengeharkt. En waar gaat het om?
KvdVH: Dat er punten worden binnengeharkt.
HHKJ: Juist ja. Ajax kreeg mooi op zijn snuffertje in het onderlinge duel. Eindhoven de gekste. Alemaal aan de dolle duikavond. Ga maar hangen aan die lampionnen. Kan jou het schelen. Zuip er eentje extra. Of twee. Of drie. Twintig. Zoek het uit.
KvdVH: Wil je het nog over het wedstrijdje hebben?
HHKJ: Wat valt daar nog over te vertellen?
KvdVH: Niet veel.
HHKJ: Precies. Waarom babbelen over een potje als de uitslag al vaststaat. Fuck de analyse. PSV heeft gewonnen. Ajax verloren. Wat de uitslag is...
KvdVH: Lees men maar op teletekstpagina's 818 en 819. Wat die andere teams hebben klaargespeeld leest men ook daar. Hoe simpel wil je het hebben? Wil je misschien nog iets over Michiel Kramer kwijt?
HHKJ: Ik wil de naam Michiel Kramer dit seizoen niet meer horen.
KvdVH: Houden we het deze week eens lekker kort. Wat denk jij?
HHKJ: Ik denk niet zo veel.
KvdVH: Geeft toch niet pikkemans. Nou, knal ik er nog een aangenaam muziekkneitertje tegenaan. Als dit geen prettige is.
HHKJ: Het is weer een heerlijke.
KvdVH: Spreek ik je volgende week weer Hansie. Gaan we er iets dieper op in. Mazzel.
HHKJ: Over 'er iets dieper op in' gesproken. Sofie trek je jarretels aan. Haha. Jaja. Houdoe mensen en nogmaals mijn felicitaties aan alle PSV fans.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten