dinsdag 3 april 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Twee heerlijke CL-partijtjes voor je donder tonight. De ene (Juventus-Real Madrid) live, de andere (Sevilla-Bayern Munchen) in ruime samenvatting aansluitend. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica. Vanaf iets over acht uur gaat men al los op het zeezendertje. Vanaf kwart-voor-negen is het bal. Ergens tegen middernacht kunnen we gaan pitten. Eventuele stream nodig? Klik hierrr. Zit de juiste stream er niet tussen? Dan vette pech.

Juventus-Real Madrid
Ik kan nog steeds met mijn hoofd tussen mijn benen mijn bilnaadje inkijken. Koekoek! Zoooo. Deze wedstrijd mensen. Juve-Real. De twee finalisten van vorig jaar, treffen elkaar dit seizoen al in de kwartfinale. Krakertje van een spektakel pot. Vorig jaar bleken de Madrilenen in de eindstrijd net iets te sterk voor de Torino knullen. HiguaĆ­n deed zijn best, Ronaldo maakte het verschil. Kan vanavond zomaar anders zijn. Buffon heeft er zin in. Evenals die andere sterren. Partijtje is vanavond live te aanschouwen. Onze voorspelling? Een spannende 1-1.

Sevilla-Bayern Munchen
En na de hoofdwedstrijd kunnen we nog even nagenieten middels een ruime samenvatting van Sevilla tegen Bayern Munchen. Natuurlijk zijn de mofjes topfavoriet vanavond, echter mochten de Sevillianen het op hun heupen krijgen kunnen ze het balletje aardig van je tikkietakkie in het netje laten belanden. Drie plus twee is vier en acht maal zeven maakt zes-en-dertig. Slaat allemaal nergens op. Evenals onze voorspelling die we nu gaan doen. 1-2. Maar het kan ook 2-1 of 1-1 worden. Of 0-6. Ach, kijk zelf. Dikke duh.

Laatste alinea
Wat is een toppert alertje nou zonder laatste alinea? Helemaal niets. Dus. Daarom. HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf spetters van stoten zo heerlijk als ze wel niet zijn. Doen we ook nog van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR want vijf muziekpareltjes mogen niet ontbreken. Hoe die verdomme klinken? Je zou er zowaar zin in krijgen. In de pracht balpartijtjes die komen gaan. En laat dat nu juist de bedoeling zijn. Wij zijn er immers voor de voorpret. Wie wij zijn? Voetbalhumor.com ofcourse. Het blogje dat er toedoet. Have fun, hebben wij namelijk ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten