zaterdag 13 oktober 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! UEFA Nation Cup duel tussen Nederland und Duitsland für deine wienerschnitzel. Direct na het acht uur journaal om 20:20 uur begint de voorbeschouwing op NPO 1. Om 20:45 uur volgt de aftrap. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, vette pech.

Net als een pop afgedankt door een kind. En net als een blad afgerukt door de wind. Net als een visje dat bijt in een haak. Zo voel ik mij oh zo vaak. Dan zie ik de wolken zo dreigend en grauw. En hoor ik de kreet van een vogel in ‘t nauw. De regen die valt en de zon zie ik niet. Dan zing ik wat bang mijn lied. Een beetje vrede, een beetje liefde. Voor onze wereld waarop we wonen. Een beetje vrede, een beetje vreugde. Erover dromen, dat doe ik al. Een beetje vrede, een beetje liefde. Dat er weer hoop is voor alle mensen. Een beetje vrede, een beetje vreugde. Toe laat ons wensen dat het komen zal. Ik ben maar een meisje dat zingt wat ze voelt. En in een lied zegt wat ze bedoelt. Ik ben maar alleen als een meeuw in de wind. Die voelt dat de storm begint. Een beetje vrede, een beetje liefde. Voor onze wereld waarop we wonen. Een beetje vrede, een beetje vreugde. Erover dromen, dat doe ik al. Een beetje vrede, een beetje liefde. Dat er weer hoop is voor alle mensen. Een beetje vrede, een beetje vreugde. Toe laat ons wensen dat het komen zal. Zing dit lied maar mee met mij. Een beetje vrede, een beetje liefde. Voor onze wereld waarop we wonen. Samen zingen maakt je blij. Een beetje vrede, een beetje vreugde. Erover dromen, dat doe ik al. Zing dit lied maar mee met mij. Een beetje vrede, een beetje liefde. Dat er weer hoop is voor alle mensen. Samen zingen maakt je blij. Een beetje vrede, een beetje vreugde. Toe laat ons wensen dat het komen zal. Alvast gecondoleerd met de uitslag.

Is het alweer tijd voor de laatste alinea. Zo, weet jij wat er te gebeuren staat. AUS, BEI, MIT, NACH, SEIT fünf nette Frauen voor je uitgezocht. En wat te denken VON, ZU, AUßER, GEGENUBER, ENTGEGEN deze vijf muziekpareltjes zomaar gratis en voor niks door ons weggeven alsof het verdomme niets kost. Afijn, die Oktoberfesten sind vorbei. Wo ist der Bahnhof? Do ist der Bahnhof. Jawohl. Heute werden wir Fußball schauen Leute!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten