woensdag 3 oktober 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond PSV Eindhoven-Internazionale voor oewe kop. Allemaal te zien bij onze voetbalvrienden van Veronica. Vanaf 21:00 uur de wedstrijd, vanaf een uurtje of 20:30 uur een fijne voorbeschouwing. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen.

Vergeten is de afstraffing in en tegen Barcelona. Vanavond moet het gaan gebeuren. Voor de lampies. Komen de Milanezen van Internazionale op bezoek. Moet kunnen. Toch? Een gluiperige overwinning voor Bommeltje en co. Sneaky op zijn Italiaans. Punten dienen gepakt te worden om de Champions League kerst te halen. Om te overwinteren. In deze poule des doods. Zoveel is zeker. En ach die Italiaantjes. Alleen op papier telt dat Internazionale nog mee. Qua naam een grote ploeg, qua huidige selectie is het niet veel minder dan laten we zeggen schrijven Heracles. Staan ook lullig vierde in hun competitie. De enige naam die we kennen uit de blauw-witte selectie is Stefan de Vrij. Rest van die ballers zijn homo's nono's. Daarom zeggen wij: opstropen die mouwen en alle ballen op het duo Bergwijn en Lozano. Wie wij zijn? Redactie Voetbalhumor.com. En wij hebben er verstand van. Onze voorspelling? 2-1 voor PSV. Brabantse nachten zijn lang. Dat je het weet.

Genoeg voorbeschouwd. Tijd nu voor de laatste alinea. En dus t**tjes, k*tjes, k*ntjes, t**tjes en nog meer k*tjes voor je opgezocht. Vijf heerlijke schepsels van vrouwwezens. Pleuren we er ook nog wat hoorbare muziek bij. Wat te denken van DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE? Daar moet je de woensdag wel mee doorkomen. Ondertussen staat het bier lekker koel te wezen in koelkast. Mooi. Wij gaan foebele koekeloeren mensen. Come on PSV!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten