dinsdag 23 oktober 2018

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! Ajax-Benfica voor je Mokumse bakkes tonight. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica vanaf een uurtje of 21:00 uur. Voorbeschouwing begint om 20:30 uur. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

Thuis winnen van die Portugezen en de CL-overwintering is al bijna een feit. Het sprankelijke Ajax gaat namelijk als een malle in de Champions League. Niemand die de branieboys van Ten Hag nog kan stoppen. Remember 1995. Toen een jong Ajax-team onder leiding van ome Louistje furore maakte. Zoiets is dit seizoen ook mogelijk. Echter zo ver is het nog niet. Iedereen dient zijn vorm te behouden. Al groeiend naar de top. Vandaag is Benfica te gast in de Johan Cruijff Arena. Helemaal apegaar spelen die Lissabonners. Elimineren die hap. Dit alles onder aanvoering van de onverstoorbare F-side megafoonidioot met zijn eentonige geblaat in het wilde weg. Ach ja, het is zoals het is. Vanavond willen we verdomme poep op de stoep.

Zijn we alweer begonnen aan de laatste alinea. Voor je het weet is al het leuke voorbij. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf retegeile dames die je wat te tonen hebben. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf tintelwulpse muziekklanken dus oortjes wijd open want anders hoor je niets. Staat het bier in de koelkast koud te worden? Check. Liggen de zakken chips al in de voorraadkast te wachten totdat ze eruit worden gehaald? Check. Yes, wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten