dinsdag 10 december 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Ajax-Valencia voor je muil. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica. Vanaf 20:30 uur voorbeschouwen, vanaf 20:55 uur trappen maar tegen dat leer. Een korte voorbeschouwing onzerzijds.

Vergeten is de zeperd tegen Willem II van afgelopen vrijdag. Vanavond moet het gaan gebeuren. Champions League potje dat er verdomme toedoet. Ajax-Valencia. Wordt het na de winter ballen in de Champions- of ballen in de Europe League? Dat staat er op het spel. Scheelt een paar centen. Hoe knap zal het zijn van de Mokummers om die knock-outfase van het miljoenenbal binnen te walsen nadat het aan het eind van vorige seizoen zowat werd leeggekocht. Geen De Ligt, geen Frenkie, geen Schone en geen Dolberg meer. En toch presteren! Helaas, helaas, is goalgetter Promes er niet bij vandaag. Want au. Dus geen dodelijke Ziyech-Promes combi vanavond. Onana de kat van Kameroen is er wel bij. Dat is geruststellend. Bij Valencia schijnt Cillessen au te hebben. Tippie voor Ten Hag. Tegen Mazraoui zeggen dat hij Ajax-Valencia op de eretribune mag bekijken. Die gast moet je er niet bij willen hebben want voor je het weet speel je met tien man. Een gelijkspelletje volstaat om door te gaan. Winnen is leuker. Wie verschijnt er in het kokertje op maandag 16 december te Nyon, Zwitserland? Onze voorspelling? Een moeizame 1-1 en doorrr.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf dames die zorgen voor plezier en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf melodietjes om te delen met elkaar. Roepen we met zijn allen heel hard VAMOS GODENZONEN. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten