zondag 15 december 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kraker van een balpartij tussen AZ Alkmaar en Ajax Amsterdam. Allemaal te zien vanaf 16:45 uur op betaalzender FOXSports 1, te beluisteren via NPO radio 1 'Langs de lijn' of je wacht met oren en ogen dicht op de samenvatting van Studio Sport die om 19:00 uur 'bord op schoot' op NPO 1 wordt uitgezonden. Zoek het uit.

Slechts drie schamele puntjes bedraagt het verschil tussen nummer 2 AZ en nummer 1 Ajax. In het verbouwde AFAS stadion met half dak zal de strijd vanmiddag losbarsten. Idrissi, Boadu, Stengs vs Ziyech, Tadic, Promes. Koopmeiners vs Van der Beek. Bizot vs Onana. Om maar wat namen te noemen. De bal is rond. Ook vandaag beginnen we met 0-0. Het is elf tegen elf echter mocht Mazraoui bij de Amsterdammers meedoen heb je snel kans op elf tegen tien. De kaaskoppies tegen de godenzonen. Deze Sunday Bloody Sunday. De strijd om het landskampioenschap is in volle gang. Nummer ??? uit de TOP2000 tegen nummer ??? uit de TOP2000. Winnen de Alkmaarders is het voor de boys van Ten Hag na de misperen tegen Willem 2 en Valencia helemaal een jankbende in Amsterdam. Ze smelten de kazen vs daar hoorden we engelen zingen. Voor wie smaakt straks de kalkoen het lekkerst tijdens het kerstdiner? Gaat dat zien. Gaat dat zien. Oja, en om 14:30 uur de subtopper Feyenoord tegen PSV. Ook leuk.

Zijn we alweer aanbeland bij de laatste alinea van dit item, mensen. Jeweetzelf. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf prachtladies vol vertier en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf muziekpareltjes met en zonder gitaar. Knipper nogmaals met je ogen, wrijf nog een keer met je handen, doe een dansje hiep hiep hoi. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten