zondag 15 december 2019

Bellen met HansieHansie

En dan zitten de balpartijtjes er weer op. Hoogste tijd dus voor het Knulletje van de VoetbalHumor (KvdVH) om eens te gaan bellen met de analist der voetbalanalisten, onze eigen enige echte HansieHansie Kraayenstijn Junior (HHKJ).

Nou, ik ben het type man dat nooit tot rust zal komen. Daar waar de mooie meisjes zijn, weet je dat ik in de buurt ben. Ik kus ze en ik hou ervan omdat ze allemaal hetzelfde voor mij zijn. Ik omhels ze en ik druk ze tegen me aan, ze kennen mijn naam niet eens. Ze noemen me de zwerver, ja de zwerver. En ik zwerf rond en rond en rond en rond en rond. Het knulletje van het fijne blogje dat er toedoet slaakte een diepe zucht. Hij was weer tot rust gekomen en dat beviel hem in zijn geheel niet. Vlug pakte hij zijn mobiele van tafel en swipete en drukte op van alles en nog wat totdat...

Telefoon van HHKJ: TRINGGGGGG. TRINGGGGGG. TRINGGGGGG. TRINGGGGGG. TRINGGGGGG. TRINGGGGGG. TRINGGGGGG.

KvdVH: Potverdomme Hansie, neem eens op. Feyenoord-PSV en AZ-Ajax stonden vandaag op het programma. Geen kattenpispotjes als je het mij vraagt.

Telefoon van HHKJ: TRINGGGGGG. TRINGGGGGG. TRINGGGGGG. TRINGGGGGG. TRINGGGGGG. TRINGGGGGG. TRINGGGGGG.

KvdVH: Weet je wat? Hij kan de tering krijgen. HansieHansie paardenlul van de Van Kraayenstijn. En hoe de balpartijen zijn gespeeld leest men maar op teletekstpagina's 818 en 819. Zoek het uit. Is dit de muziekafsluiter van de week. Volgende week is het bijna kerst. De mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten