dinsdag 6 juli 2021

Di 06 juli 2021

Toppert alert! Toppert alert! Wie speelt zondag in de finale? Op het programma vanavond Italië vs Spanje. Halve finale EURO 20201 jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzender NPO1.

21:00 uur: Italië vs Spanje (49)
Vier halve finalisten zijn er nog over met allemaal een eigen stijl. Vandaag op het programma de kraker van een mediterraan derby tussen Italië en Spanje. Natuurlijk is Italië favoriet. Italianen steken in een blakende vorm. De Azurri verloor niet meer sinds het najaar van 2018. Sindsdien is er geen ploeg meer die de Italianen kan stoppen, met 5 remises en 27 overwinningen. De geslepen blauwen beschikken over een uitermate sterk verdedigingsblok waar geen doorkomen aan is, plus daarnaast zijn ze in het bezit van een frivole aanvalslinie dat keer op keer prachtig voetbal op de mat weet neer te leggen. In de kwartfinale bleken de blauwen te sterk voor onze zuiderburen. België, geen kattenpis, werd beschouwd als een van de topfavorieten om dit toernooi te winnen. Overtuigend haalden de pizzabakkers de halve finale. Spanje zal hier de tegenstander zijn. Dat de Spanjaarden het zover hebben gehaald mag een klein wonder heten. Het coronavirus heeft ze in het begin van het toernooi flink getroffen. Een B-elftal heeft ze door de groepsfase geloodst. Met hangen en wurgen werd de halve finale te bereikt. Moeizaam werd het tweede achter Zweden in de groepsfase, in de achtste finale werd Kroatië na verlenging naar huis gestuurd en Zwitserland werd in de kwartfinale zelfs na pingels uitgeschakeld. Italië zal wingback Leonardo Spinazzola moeten missen. De linkerverdediger heeft zijn achillespees gescheurd. Een domper want Spinazzola was met afstand de revelatie van dit EK. Van Spanje moeten we het beste nog gaan zien. Tiki-taka hebben we nog niet kunnen ontwaren dit toernooi. Iedereen bij La Furia Roja lijkt fit. Benieuwd of ze zijn opgewassen tegen voetballieveling Italië. Vandaag gaan we bij de Italianen extra letten op aanvaller Federico Chiesa (Juventus) en bij de Spanjaarden houden we middenvelder Pedri goed in de gaten. Gaat dat zien. Wembley is de plaats van handeling. Wie haalt de finale? Onze voorspelling? Wij denken Italië.

Laatste alinea
Laatste alinea alweer. Weet jij wat er te gebeuren staat. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie toffe vrouwwezens hoe mooi wil je ze hebben en zie hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie luisterrijke muziekstukjes die je oorlelletjes doen kietelen van plezier. Om alvast in de stemming te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten