zaterdag 10 juli 2021

Zo 11 juli 2021 (1)

Toppert alert! Toppert alert! Finale Copa América 20201 jeweetzelf. Vannacht vanaf 01:50 uur Argentinië vs Brazilië voor je mik. Allemaal te zien op voetbalzender Ziggo. Eerst tien minuten kort voorbeschouwen (opstellingen, volksliederen etc), daarna de wedstrijd.

02:00 uur: Argentinië vs Brazilië
Voor de nachtbrakers onder ons. Het opwarmertje voor morgen wanneer we kunnen genieten van de EURO 20201 finale tussen Italië en Engeland. Maar dat is morgen. Vannacht wordt in Brazilië in Rio de Janeiro in het Estádio Maracanã ook een soort van finale van het Europees kampioenschap voetbal maar dan van Zuid Amerika afgewerkt. Een finale die gaat tussen La Albiceleste en De Seleção. Voor de niet-voetballiefhebbers onder ons: Argentinië vs Brazilië. Koekoek, ga er maar voor eens goed zitten want dit wordt een potje om van te likkebaarden. Zet je wekker of ga niet naar bed. Messi vs Neymar. Wie zal zich tronen tot kampioen? Het enige wat nog ontbreekt aan de glanzende erelijst van Messi is een hoofdprijs met de Argentijnse nationale ploeg. Argentinië verloste zich in de groepsfase van landen als Chili, Uruguay, Paraguay en Bolivia. In de kwartfinale werd Ecuador overlopen en in de halve finale werd Colombia naar huis gestuurd. Brazilië wist in de groepsfase landen als Venezuela, Peru, Colombia en Ecuador achter zich te laten. In de kwartfinale ontdeed het zich van Chili en in de halve finale moest Peru er wederom aan geloven. Spektakel gegarandeerd. Deze aanvaring. Deze clash. Zonder Beetje publiek. Maar toch. Het wordt een strijd van jewelste. Een heus gevecht. Finale Copa America 20201. Argentina vs Brazil. Onze voorspelling? Hoe zeer wij het Messi ook gunnen, Brazilië wint. X, Argentinië dus.

Laatste alinea
Laatste alinea alweer. Weet jij wat er te gebeuren staat. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames zo wonderschoon heb je ze niet eerder gezien en zie hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijne muziekstukjes die je trommelvliezen doen dansen van blijdschap. Om alvast in de stemming te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten