woensdag 7 juli 2021

Wo 07 juli 2021

Toppert alert! Toppert alert! Wie is zondag de tegenstander van Italië? Op het programma vanavond Engeland vs Denemarken. Halve finale EURO 20201 jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzender NPO1.

21:00 uur: Engeland vs Denemarken (50)
Engeland was on fire in de kwartfinale tegen Oekraïne. In de achtste finale was al afgerekend met aartsrivaal Duitsland. Eilandbewoners hebben nog geen doelpunt tegen gekregen dit toernooi. Echter toernooiverrassing Denemarken is een gevaarlijke outsider. Want het is een team. Helemaal na het Eriksen incident. Engeland speelt als bondscoach Gareth Southgate: SAAI! Er is gekozen voor degelijkheid. Bij de Engelsen zitten de beste spelers op de bank. Uit perspectief van de trainer wellicht begrijpelijk, maar oh zo jammer want het oog wil ook wat. Het basisteam bestaat uit louter alleen werkpaarden. De Denen beschikken over een intelligente coach. Kasper Hjulmand is niet alleen een geniale tacticus, hij is ook een gedreven motivator. Spelers gaan door het vuur voor hem. Bij de Denen heeft Kasper Dolberg (OGC Nice) zich in de basis gevoetbald. Hij wist ze er aardig in te prikken tegen Wales en Tsjechië. Wales werd in de achtste finale flink te kakken gezet, de Tsjechen werden in de kwartfinale vakkundig weggepoetst. Of de Denen weten te stunten tegen de Engelsen is nog de vraag. Potje wordt vanavond op Wembley gespeeld. Thuishaven van de Engelsen. Weinig Denen op de tribune want door de strenge coronaregels moeten supporters eerst tien dagen in quarantaine, ook als ze al zijn gevaccineerd. So be it. Football is coming home? Wie weet. Dienen die eilandbewoners eerst die legopoppen te verslaan. Geen kattenpis. Spelers om op te letten? Eens even kijken. Bij de Engelsen valt linkervleugelverdediger Jadon Sancho (Borussia Dortmund echter vanaf volgend seizoen Manchester United) op en bij de Denen rechtsback Joakim Mæhle (Atalanta Bergamo). Engelsen wanen zich al in de finale. Hoogmoed komt voor de val. Kunnen ze de druk aan? Koele Denen staan te trappelen. Winnaar speelt zondag in de finale tegen Italië. Fluitist van vanavond is onze eigen Danny Makkelie. Onze voorspelling? Uiteindelijk wint Engeland, maar het zal niet makkelijk gaan.

Laatste alinea
Laatste alinea alweer. Weet jij wat er te gebeuren staat. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie toffe vrouwwezens hoe mooi wil je ze hebben en zie hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie luisterrijke muziekstukjes die je oorlelletjes doen kietelen van plezier. Om alvast in de stemming te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten