donderdag 20 juni 2024

Do 2024-06-20

Toppert alert! Toppert alert! Drie EURO 2024 groepswedstrijden op het programma vandaag. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1.

Er loopt een vent met een haan in Amsterdam over straat. Hij loopt door de binnenstad en komt langs een bioscoop. Nou denkt ie dat is wel effe leuk, ik ga een bioscoopje pakken. Dus hij naar binnen toe en zegt: "ik wil graag een kaartje voor vanavond." "Nou," zegt die vrouw achter het loket: "dat kan wel maar die haan die kan niet mee naar binnen." Die man zegt: "ah joh, wat ouwehoer je nou, daar heeft niemand toch last van. Heus, dat beest hoor je niet, hij is altijd heel rustig." Maar die mevrouw is heel stellig: "nee niets ervan, geen dieren in de bisocoop. Dat beest komt er niet in. Punt uit." Dus die vent zegt: "oke dan, nou dan houd het op," en hij gaat naar buiten toe maar denkt hmm toch jammer. Dus wat doet die vent? Hij doet zijn broek open, pakt die haan, stopt dat beest in zijn broek en hij doet zijn broek weer dicht. Gaat vervolgens weer terug naar binnen en zegt: "dag mevrouw, ik wil graag een kaartje voor de film van vanavond." "Nou," zegt die vrouw, "dat is goed." Hij krijgt dat kaartje en gaat in die bioscoop zitten. Komen er twee hoertjes naast hem zitten. Afijn, die film begint en die haan is me toch een partij druk in zijn broek. Hij denkt, dat hou ik niet vol, en hij doet zijn gulp open. Die haan steekt gelijk zijn kop eruit en zit een beetje om zich heen te kijken en te doen. Zegt die ene hoer tegen die andere: "wat is dat nou, die vent naast me haalt gewoon zijn piemel uit zijn broek." "Ah joh, stel je niet zo aan," zegt die ander, "hoeveel piemels hebben we wel niet gezien joh? Kijk je daar nou van op?" Zegt die ander: "ja maar dit heb ik nog nooit meegemaakt, want deze vreet ook de popcorn uit mijn bakje leeg." Afijn, op het EK-programma voor vandaag:

1500: Slovenie - Servie (C)
1800: Denemarken - Engeland (C)
2100: Spanje - Italie (B)

Zoek het uit. Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie apetijtelijke dametjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke songs om deze donderdag door te komen. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten