zondag 9 juni 2024

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Uitzwaaiwedstrijd Nederland - IJsland voor je tierelier. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1. Vanaf 20:33 uur direct na het NOS Journaal. Geinteresseerd in een voorbeschouwing kijk dan vanaf 20:00 uur op NPO 3.

Afgelopen donderdag wist Oranje-B Canada met speelsgemak weg te zetten. Vandaag op het programma de vriendschappelijke voetbalpot die de harten van menig voetballiefhebber sneller doet kloppen: Nederland tegen IJsland. Wij van de voetbalhumor.com doen nu onze keel schrapen. Dit is niet zomaar een potje voetbal, dit is de ultieme uitzwaaiwedstrijd voordat Oranje de koffers pakt en koers zet naar Duitsland voor het EURO 2024. Terwijl het land zich klaarmaakt voor een zomer vol voetbalgekte, is dit de laatste kans voor fans om hun helden in levende lijve te zien schitteren op eigen bodem. De IJslanders hebben dit keer een opmerkelijke twist aan hun team gegeven. Met een flinke lading Eredivisie-spelers in hun selectie, lijken ze vastbesloten om onze jongens het vuur aan de schenen te leggen. Afijn, de Vikingen van het eiland lijken hun boerderijen en vulkanen even te hebben verlaten voor een gezellig potje tegen onze oranjemannen. En ze hebben er zin in, vraag dat maar aan de Engelsen die zeven jaar geleden afgelopen vrijdag klop kregen. De grote vraag die op ieders lippen brandt, is natuurlijk of bondscoach Ronald Koeman zijn basiself de wei in stuurt. Gaat hij de strategie├źn voor Duitsland al op scherp zetten of kiest hij wederom voor een team vol met verrassingen? Kortom zet je klompen maar klaar en schenk jezelf een koud biertje in. Laat het uitzwaaien beginnen! Onze voorspelling? Een lastige overwining voor Oranje.

Laatste alinea. Tijd voor vertier. Zie daarom HIERRR, HIERRR en HIERRR drie goddelijke dames en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie schitterend 80-songs. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten