zaterdag 29 juni 2024

Za 2024-06-29

Toppert alert! Toppert alert! Twee EURO 2024 achtste finale wedstrijden op het programma vandaag. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1.

Een vrouw fietst door de stad, met op haar bagagerek twee grote vuilniszakken, waarvan in een zak een gat zit, en er vallen iedere keer briefjes van twintig euro uit die zak. Een politieman ziet dat en houdt haar aan: "Mevrouw, er waaien allemaal briefjes van twintig euro uit die zak." "Verdomme," zegt die vrouw, "dan moet ik zo snel mogelijk terug om die briefjes weer op te pakken!" "Nou momentje," zegt de agent, "waar heeft u die twintig eurobriefjes eigenlijk vandaan, gestolen wellicht?" "Nee," zegt de vrouw, "ik heb een tuintje, vlak naast het Johan Cruijff Arenastadion, en die supporters komen dan vaak om te plassen, zo mijn tuintje in! Maar ik laat dat niet ongemoeid. Ik ga dan achter die bosjes staan met een heggeschaar, en als er eentje zijn piemel door die bosjes steekt, laat ik die heggeschaar zien, en zeg twintig euro, of je piemel eraf!" De agent moet lachen en vindt het een goed idee. "Maar wat zit er dan in die andere zak?" "Tja," zegt de vrouw, "ze betalen natuurlijk niet allemaal." Afijn, op het EK-programma voor vandaag:

1800: Zwitserland - Italie
2100: Duitsland - Denemarken

Zoek het uit. Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie apetijtelijke dametjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke songs om deze zaterdag door te komen. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten