zaterdag 1 juni 2024

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League finale tussen Borussia Dortmund en Real Madrid op het programma vanavond. Allemaal te zien op voetbalzenders RTL7 en het vrije Ziggo kanaal. Op beide zenders vanaf 19:25 uur de voorbeschouwing en hé dat is toevallig op beide zenders vanaf 21:00 uur de wedstrijd. Zoek het uit.

Vanavond staat de voetbalwereld stil voor de climax van het seizoen: de CL-finale tussen Borussia Dortmund en Real Madrid. Het Wembley Stadium te London is the place to be. Bereid je voor op een avond vol spanning, spektakel en hopelijk een paar knotsgekke momenten. Bij Dortmund hebben we Ian Maatsen, de man met de snelheid van een gepanikeerde kat in een dierenwinkel. Hij rent niet, hij vliegt! Helaas is hij niet opgenomen in de EK-selectie, het enige smetje van bondscoach Ronald Koeman. De andere landgenoot in Dortmundse dienst is Doney Malen, de goaltjesdief met een neus voor het net die zelfs de paashaas jaloers maakt. Maakt, zoals het hoort, wel uit van de EK-selectie. Of Malen vanavond speelt is niet zeker. Echter het Hollandse dynamische duo is klaar om de Madrileense verdediging op zijn kop te zetten. Aan de andere kant hebben we Real Madrid, het koninklijke elftal dat barst van de sterren. Toni Kroos speelt zijn allerlaatste wedstrijd voor Real, en we verwachten dat hij zijn afscheid niet zonder spektakel zal laten verlopen. Hij is vastbesloten om nog één keer te schitteren. In het laatste gedeelte van de wedstrijd zal Real coach Carlo Ancelotti hoogstwaarschijnlijk Kroos inwisselen voor Luca Modric, de maestro met de magische voeten, die ongetwijfeld direct meesterlijk de lijnen zal uitzetten. Dan is er Vinicius Junior, de jongeman die verdedigers laat duizelen alsof ze net uit een draaiende theekopjes-attractie stappen. Zijn snelheid en dribbels zijn altijd een lust voor het oog. En laten we niet vergeten Jude Bellingham, die nu de kleuren van Real Madrid draagt. Hij is klaar om tegen zijn oude ploegmaten te laten zien dat hij het stralende nieuwe middelpunt van de Madrileense sterren is. Deze jonge Engelse middenvelder heeft zich snel aangepast aan het Spaanse spel en is vastbesloten om zijn stempel te drukken op deze finale. Kortom het belooft een epische strijd te worden tussen twee voetbalgiganten. Zullen de jeugdige energie en snelheid van Dortmund het verschil maken of zal de ervaring en het koninklijke talent van Real Madrid de doorslag geven? Eén ding is zeker: deze finale zal alle elementen hebben van een voetbalthriller. Onze voorspelling? Dit is naar onze mening David vs Goliath. Real is gewoonweg een maatje te groot.

Laatste alinea. Weten jullie wat er gebeuren gaat bij een toppert alert op de voetbalhumor.com. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie spannende dames want de oogjes willen ook wat op deze zaterdag en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie goddelijk 80-songs want ook de oortjes mogen niet onbetast gelaten worden. Het is allemaal wat. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten