dinsdag 2 juli 2024

Di 2024-07-02

Toppert alert! Toppert alert! Twee EURO 2024 achtste finale wedstrijden op het programma vandaag. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1.

Een man wil boodschappen doen bij de Lidl en wil zijn auto kwijt op de parkeerplaats. Hij rondjes rijden, echter alle plekken zijn bezet. Plots ziet-ie dat er iemand wegrijdt. Hij denkt mooi dat plekje is van mij. Oh nee toch, zul je het net zien, zet een andere pipo zijn auto daar neer. Potverdomme, denk-ie. Afijn, hij weer rondjes rijden. Nog steeds is alles vol. Alleen een invalideplaats blijkt nog leeg te zijn. Hij denkt: joh, kan mij het schelen, ik zet 'm voor dat kwartiertje daar wel even neer. Dus hij parkeert zijn bolide op die invalideplek en stapt uit. Komt er meteen een oud vrouwtje naar hem toe: "meneer heeft u het gezien? U staat op een invalideplaats." Ja," zegt-ie, "dat klopt, maar u weet toch niet of ik wel of niet invalide ben?" "Nou," zegt die vrouw, "volgens mij bent u niet invalide." "Nou, zegt die man een beetje getergd, "ik ben wel invalide." "Oh," zegt die vrouw, "wat heeft u dan?" Hij zegt: "Gilles de la Tourette, jij smerige ouwe kreupele pleurishoer." Afijn, op het EK-programma voor vandaag:

1800: Roemenie - Nederland
2100: Oostenrijk - Turkije

Zoek het uit. Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie apetijtelijke dametjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke songs om deze dinsdag door te komen. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten