maandag 1 juli 2024

Ma 2024-07-01

Toppert alert! Toppert alert! Twee EURO 2024 achtste finale wedstrijden op het programma vandaag. Allemaal te zien op voetbalzenders NPO 1.

Komt een vent de kroeg in met een bloedmooie vrouw en een kat. Hij bestelt een bier, een wijntje voor zijn vrouw en acht gehaktballen voor de kat. Na enige tijd bestelt hij nog een keer hetzelfde. Een half uur later nog eens. Zegt de barkeeper: "Ik wil me nergens mee bemoeien, maar als die kat nog een keer acht gehaktballen moet eten wordt hij doodziek." "Nou," zegt die man, "het zit zo: Ik zat vorige week mijn koperen lamp te poetsen en die ging glimmen als een spiegel, maar ineens kwam er een geest uit die me zei dat ik drie wensen mocht doen. Eerst wenste ik de hoofdprijs in de loterij en die kreeg ik. Toen wenste ik een rode Ferrari in mijn garage en die stond er, en als derde wens vroeg ik een bloedmooie vrouw met een hongerige poes. Maar dat laatste heeft hij niet goed begrepen." Afijn, op het EK-programma voor vandaag:

1800: Frankrijk - Belgie
2100: Portugal - Slovenie

Zoek het uit. Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie apetijtelijke dametjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke songs om deze maandag door te komen. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten