zaterdag 6 juli 2024

Za 2024-07-06

Toppert alert! Toppert alert! Twee EURO 2024 kwartfinale wedstrijden op het programma vandaag. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1.

Een oude vrouw zit een tijdschrift te lezen en daar wordt alles over standje 69 uitgelegd. Even later vraagt ze aan haar man: "kom laten we standje 69 uitproberen." Haar man kijkt bedenkelijk en zegt: "maar schatje, ik weet niet hoe het moet." Zijn vrouw zegt: "ga maar liggen, dan doe ik alles." Als ze eenmaal bezig zijn, laat de vrouw een harde scheet op zijn gezicht, waarop ze daarna zegt: "sorry schat, ik ben heel erg zenuwachtig, laten we het nog een keer proberen." Als ze even later wederom bezig zijn, laat de vrouw weer een harde scheet, waarop ze daarna weer zegt: "sorry schat, ik ben echt heel erg zenuwachtig." Waarop haar man antwoordt: "ja gadverdamme, als het zo nog 67 keer moet, dan hoeft het van mij niet meer." Afijn, op het EK-programma voor vandaag:

1800: Engeland - Zwitserland
2100: Nederland - Turkije

Zoek het uit. Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie apetijtelijke dametjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke songs om deze zaterdag door te komen. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten