woensdag 10 juli 2024

Wo 2024-07-10

Toppert alert! Toppert alert! Tweede EURO 2024 halve finale wedstrijd op het programma vandaag. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1.

Meneer Janssen ging naar de dokter om de testresultaten van zijn vrouw op te halen. Secretaresse: "Sorry mijnheer Janssen, maar er is iets misgegaan en nu zitten we met een probleem. Toen we de stalen van uw vrouw naar het lab stuurden, werden ook de stalen van een andere vrouw met dezelfde naam naar het lab gestuurd, en nu weten we niet welke uitslag bij wie hoort. En eerlijk gezegd meneer Janssen, de ene uitslag is erg en de andere verschrikkelijk!" Meneer Janssen: "Hoe bedoelt u?" Secretaresse: "Wel, de ene vrouw heeft de ziekte van Alzheimer en de andere heeft Aids. We weten alleen niet wie wat heeft." Meneer Janssen: "Maar dat is erg! Wat moet ik nu doen?" Secretaresse: "De dokter raadt u aan om uw vrouw midden in het centrum van de stad af te zetten en als ze de weg naar huis terug vindt, niet neuken!" Afijn, op het EK-programma voor vandaag:

2100: Nederland - Engeland

Zoek het uit. Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie apetijtelijke dametjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke songs om deze woensdag door te komen. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten