dinsdag 14 april 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Gaan we dan. Voor het eerste avondje kwartfinale Champignonnen League. Op het programma vandaag het Madrileense onderonsje Atlético-Real Madrid en Juventus-AS Monaco. Dit alles is zoals gebruikelijk vanaf 20:15 uur te aanschouwen via voetbalzender NPO3. Eerst wat babbeldebabbel en dan om 20:45 uur gaat de bende echt los. Stream hierrr. Gokken daarrr.

Atlético-Real Madrid
Zo, ga er maar aan staan. Atlético-Real Madrid voor je kanis. De hoofdwedstrijd van vanavond. Live te zien dus bij onze vrienden van de NOS. Vorig jaar was het nog de finale in het bal der groten, nu treffen de ploegjes elkaar al in de kwartfinale. Gna. Het kleine broertje tegen de GROTE BROER. Zo kun je dit potje kort typeren. De nummer drie van de Primera Division tegen de nummer twee. En zo kunnen we nog wel even doorgaan maar dat doen we dus niet. Nee. Die gekke stomme tegenstellingen ook altijd. Maar het vult wel! Qua tekst. Dat dan weer wel. Maar. We dwalen af. Nu al. Dus over tot het potje dat komen gaat. Want ook al mag het sterrenessemble van Real favoriet zijn, vlak de stadgenoot niet uit. Begin dit jaar werd het in de Spaanse competitie nog doodleuk 2-0 voor Atlético. Dus. En bij Atlético spelen ook grote namen. Yes. Speelt Torres of mag Mandzukic vanavond opdraven? Zullen Koke, Arda Turan, Griezmann en Miranda hun mannetje weer staan? Dat soort dingen. Hoe gaan Ronaldo, Bale, Rodríguez, Kroos en al die andere toppers dat oplossen? Wij verwachten een passionele pot paellavoetbal van de bovenste plank. Soms iets over het randje. Misschien zelfs een beetje vies. Kortom een gigantengame om je vingertjes bij af te likken.

Juventus-AS Monaco
Juventus-AS Monaco. Ook leuk. Voor in samenvattingsvorm. En dat heeft de NOS goed begrepen. Aansluitend op de hoofdpartij dus nog even de mooiste momenten uit deze Italiaanse-Franse clash. De Oude Dame gaat lekker in de Serie A. Ook dit jaar lonkt het kampioenschap. Hebben ze daarnaast ook nog eens kans om flink door te denderen in die Champignonnen League. Echter, er zal wel eerst met AS Monaco moeten worden afgerekend. Ook geen kattenpis kunnen we je van vertellen doen. De Monegasken schakelden toch maar mooi even netjes de Arsenal-gassies van ome Wenger uit. Zo. Al was het kielekiele. Bovendien strijdt het Franse cluppie ook nog mee om het kampioenschap in de Liga 1, maar dat laatste zal moelijk voor ze worden met cluppies als Lyon en PSG net boven ze. Maar wie weet? De bal is rond. Afijn. Vanavond kunnen de Fransozen in ieder geval laten zien of ze ballen hebben kunnen. Met Berbatov en De Steek (waarschijnlijk bank) op bezoek bij Pogba en Tévez.

Laatste alinea
Zijn we alweer beland bij de laatste alinea. Kijk, we hadden natuurlijk nog wel een tijdje door kunnen gaan met het voorbeschouwen van die heerlijke potjes maar waarom moeilijk doen als het ook kort kan. Ja! En zodoende hebben we nog ruimte over om bijvoorbeeld DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf kanjers van blootdames te showen. Toveren we er ook nog eens zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf wondertoffe YouTube pareltjes bij en de dinsdag van vandaag is weer een dinsdag om nooit meer te vergeten. Wel, zijn wij er nu wel een beetje klaar mee. Al dat getype de hele tijd. Pff. Zo houdt een mens geen vrije tijd meer over joh! Nou, hoogtijd voor bier en chips dan maar. Ha. Wij gaan foebele koekeloeren doen. Have fun!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten