woensdag 8 april 2015

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! Wederom KNVB-beker voetbal. De tweede halve finale! Tussen FC Groningen en Excelsior. Vanaf 19:30 uur (20:00 uur wedstrijd) te zien op zowel het open net van FOX Sports als op het betaalzendertje. Of via de stream. Kan allemaal. Wat je wilt. Gokken op het potje doe je trouwens hierrr.

Wie had gedacht dat wij ooit een toppert alert zouden maken van een potje tussen FC Groningen en Excelsior? Grote jongen die nu zijn vinger opsteekt. Maar feit is een feit. Beide ploegjes wisten zich te plaatsen voor de halve finale KNVB-beker en ja, dan verdien je het gewoon om in een toppert alertje voor te komen. En zie hier. We zijn al aardig op weg. Wij van de voetbalhumor.com. Om er een aardig geinige voorbeschouwing van te maken. In de competitie valt het voor beide ploegjes nogal tegen. De Groningers bivakeren op een nietszeggende saaie elfde plaats en de gassies uit Rotterdam Noord staan dan nog weliswaar net boven de streep van promotie/degratie voetbal maar de mouwen dienen de laatste partijtjes opgestroopt te worden, anders kunnen ze zomaar naar beneden kukelen. Voor beiden ploegjes dus eigenlijk een kutseizoen. Zo kun je het wel kort samenvatten. En wat is er dan mooier om het seizoen alsnog glans te geven door je zomaar naar de finale van de KNVB-beker te voetballen? Van je hoppetee en we veranderen dat kutseizoen van je in een pief paf poef geweldig glansseizoen. Zo gaan die dingen. Het balletje kan goed rollen en het balletje kan net verkeerd terecht komen. Ha! Een avondje bekervoetbal mensen. Met van dat 'alles of niets' voetbal. Zo! Ga er maar eens lekker voor zitten. Een fijne ambiance wordt verwacht in de Euroborg vanavond. De grond zal trillen als nooit tevoren. Nee, geen gasboringen dit keer. Maar strijd, passie, vechtlust en meer van die cliches die er voor zorgen gaan dat de pannen van het dak worden gespeeld. Whoehoe. Yes. En dan nu? Op naar...

De laatste alinea. Van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf heerlijke mooie dames voor je uitgezocht. Doen we ook nog even van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf fijne muziekpareltjes dat internet op sodemieteren en iedereen is weer tevreden. Zo gaan die dingen. Geen gezeik, gewoon erop knallen met die zooi. Yep. Want voetbal is leuk, maar het gebeuren eromheen (ook al heeft het geen ene fuck met het hele voetbalgebeuren te maken) kan ook erg prettig zijn. Vandaar. Heb daarom een fijne avond. Zullen wij ook hebben. Want? Wij gaan foebele gluren. Vergeet bier, chips en eventuele andere lekkere snoepdingetjes niet. Het maakt het leven alleen maar een stuk completer. Dikke harde boer. En van je dikke doei doei.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten