maandag 27 april 2015

Mopje van Yolanthe

Yolanthe Kebab van Ketsbergen is toch wel de aanvoerder van het WAG Oranjeteam. En dat Yolanthe niet de saaiste is, laat ze ons weten door middel van een leuk ondeugend mopje. Nou laat je maar eens van je beste kant zien lekkere Yo.

'
Hoi hoi, ben ikke weer. Jeweetwel Yolanthe Kebab van Ketsbergen, het voetbalvrouwtje van dat beroemde Galatasaray-ballertje. Moet je horen luisteren lezen doen. Ikke ging laatst met Wesley naar de pizzeria hier Istanboel. Wij eerst op dat menukaartje kijken voordat we een bestelling gingen doen. Zegt die Wesley van me: "Ik denk dat ik voor de 'Vier Seizoenen' pizza ga. Zo'n lekkere sappige pizza met tomatensaus, mozzarella, pepperoni, ham, paprika en champignons. Ja, daar heb ik zin in. Wat jij Yolanthe?" Maar ikke was er nog niet helemaal uit joh, al die verschillende soorten pizza's die er wel niet waren. Iehhh. Totdat ik zei: "Doe mij maar een pizza 'Pollo Pomodoro'. Ja, doe mij die maar. Ik heb wel trek in een pizza met tomatensaus, mozzarella, verse spinazie, rode ui, geroosterde kip, basilicum en zongedroogde tomaatjes." "Die ziet er ook smakelijk uit," zei dat ballertje van me en hij wenkte de pizzabakker achter de toonbank. Nou wij onze bestelling doen bij dat mannetje. Was een grappig mannetje maar dit terzijde. "Over tien minuten, pizza klaar," zei het mannetje. Afijn, tien minuten later riep die pizzabakker ons en zei: "Mevrouw, meneer, de pizza's zijn klaar. Maar moet ik die pizza nu in acht of in zes stukken snijden?" Wesley antwoordde: "Doe die van mij maar in acht stukken," en hij keek naar mij wachtend op wat ikke zou gaan zeggen. Ikke zei: "Nou uh, doe die van mij maar in zes stukken want acht krijg ik er niet op." Wesley en die pizzabakker keken me toch een partijtje raar aan joh. Ikke, Kutje de Bruin, ook niet weten waarom. Echt. Maar ja, zal wel. Tss. Ghe, ghe. Ikke had in ieder geval geen zin in acht stukken pizza want dat kan mijn maagje niet aan moet je weten. Ook al doe ikke momenteel voor twee eten. Jij ook inmiddels weten. Hihi. Nou wazzieweer. Volgende keer weer een nieuw avontuur. Toedeloe.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten