zaterdag 2 mei 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert. Toppert alert. Patsboem. Gaat-ie dan vanaf een uurtje of 18:00 uur. Jawel, vanaf die tijd kan er namelijk worden ingeschakeld op het open net van voetbalzender FOX voor de heuse knallert van een toppert van een bekerfinale tussen PEC Zwolle en FC Groningen. Stream hierrr, gokken daarrr. Zo, huishoudelijke mededelingen gedaan, dan nu maar iets over het wedstrijdje dat komen gaat.

En dit jaar eens geen traditionele top drie ploeg die in de bekerfinale staat. Nope. Niks geen PSV, Ajax of Feyenoord. Gewoon PEC Zwolle en FC Groningen die het in De Kuip mogen gaan uitvechten wie er dit jaar met de dennenappel vandoor mag gaan. Kanonnen nog an toetje zeg, zo'n bekerfinale is toch altijd weer een happening van jewelste. Jaha. Zie ze gaan dan. Met horde bussen zullen ze komen uit het verre oosten en uit het hoge noorden. Vele kilometers zullen er worden afgelegd. Vanuit Zwolle en vanuit Groningen. Over het asvalt dat snelweg heet. Op naar Rotterdam. Op naar een groot feest dat komen gaat. De boeren zullen de Randstad deze zondag gaan veroveren. Let op stedelingen, vandaag wordt getoond hoe je een echte party dient te vieren! Vorig jaar wisten de tikkietakkie Zwollenaren het vuurwerk geteisterde Ajax nog helemaal ziekscheel van de mat te spelen. Zo, en hoe! Stonden die Amsterdammertjes daar dan, zwaar voor Jan Joker Lul, in die sneue witte badjasjes van ze. Hihi. Maar hoe zal het dit jaar verkeren? Wordt het feest in de bus terug naar Zwolle of duurt de pret nog iets langer als er in de bus terug naar Groningen de hele ballentent op stelten wordt gezet? Wie het weet mag zeggen. Whoehoe.

En van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf smakelijke meiden voor je en van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf heerlijke muziekpareltje voor je geselecteerd. Waarom? Daarom. Om je alvast in de stemming te laten geraken. Daarvoor dient deze laatste alinea. Jawel. Alleen om dat. Meer niet. Omdat het kan. Omdat wij het willen. Omdat jij het zo graag wilt. Dus. Dat het maar een waar voetbalfeest mag worden. Zet het bier koud. Het belooft namelijk een spannende bende te worden. En daar moet op gedronken worden. Vandaar. Heb plezier! Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten