zondag 10 mei 2015

Bellen met HansieHansie

Iets wat ooit was, maar nu niet meer is. De legendarische voetbalupdate op de maandagochtend van HansieHansie bij Radio Veronica. Helaas. Is niet meer. Vandaar dat het Knulletje van de VoetbalHumor (KvdVH) er hedentendage maar een eigen invulling aan geeft. Zonder RickyPikkie de Veronica DJ, maar met HansieHansie Kraayenstijn Junior (HHKJ). En waarom dan al op zondag dat internet opgepleurd? Waarom niet? Gewoon omdat het kan. Gaat-ie dannes:

KvdVH: Hebben we daar HansieHansie van de van Pikkestijn Junior aan de telefoon?
HHKJ: Jawel.
KvdVH: Mooi. Vertel het maar. Voetbal.
HHKJ: Eerst een mop.
KvdVH: Oh. Nou ja, het is jouw column.
HHKJ: Komt-ie. Luister je? Een erg domme voetballer staat na de wedstrijd onder de douche met een paraplu! "Waarom doe je dat?" vraagt een teamgenoot. Waarop hij antwoordt: "Ik ben mijn handdoek vergeten!"
KvdVH: Hmm, dat kan beter.
HHKJ: Gisteren kwam ik een blondje tegen met een wekker in haar mond. Ik zei tegen haar: "Wat doet die wekker in jouw mond?" Ze zei: "Ik werd vanmorgen wakker naast mijn vriend en die zei: Wat stink jij uit je mond zeg, ga je tanden poetsen of doe een TIC-TAC in je mond!"
KvdVH: Ik moest wederom niet lachen.
HHKJ: Mijn Sofietje ging laatst naar de dokter, ze zei: "Dokter, mijn scheetjes die ruiken niet." "Oh," had die dokter gezegd, "wat vreemd. Weet je wat, ga daar maar even staan en trek alvast u broek uit." Afijn dat deed ze en die dokter stopte zo zijn neus in haar anusgaatje zeg, en zei: "Zo, en geeft u nu maar vol gas". Dus die Sofietje van mij persen als een malle. Wat ze zei? Ze zei: "En dokter moet ik geopereerd worden?" Waarop die dokter zei: "Ja, aan je neus."
KvdVH: Hihihi.
HHKJ: Een stel heeft samen dertien kinderen waarvan er twaalf blond haar hebben plus blauwe ogen. Die ene heeft zwart haar en bruine ogen en heet Hendrik. Op een dag ligt die vrouw van dat stelletje op apegapen half kassiewijle op haar sterfbed en haar man zit dicht aan haar bed. De man zegt: "Lieverd, onze Hendrik is anders dan onze andere kinderen, heeft hij misschien een andere vader?" Waarop zijn vrouw nogal kortaf zegt: "Ja." "En..." zegt de man, "wie is zijn vader dan wel?" Waarop zijn vrouw zegt: "Jij!"
KvdVH: Nou kappen want ik pis in mijn broek.
HHKJ: Nog eentje dan. Ik lag gisteren fijn met mijn Sofietje te rampetampen. Sofietje onder, ik boven. En je moet weten boven ons bed hangt een spiegel dus ik kan alles in detail zien. Afijn op een bepaald moment zeg ik: "Waarom is het toch zo dat ik elke keer een stijve krijgt als ik in die spiegel kijk?" Waarop Sofietje zei: "Omdat je gewoon een kuthoofd hebt."
KvdVH: En ze heeft volkomen gelijk. Die Sofie van jou. Zeg, nog iets over...
HHKJ: Zij drinkt ranja met een rietje. Mijn Sofietje.
KvdVH: Oh, ga je zingen nu?
HHKJ: Zij die nu op apegapen ligt. Met haar oogjes beiden dicht. Ik zuip nog maar biertje. En veeg een sliertje. Weg van haar mond en van haar been. Van haar kont en linkerteen. Och, ze is me er toch één.
KvdVH: Sofietje?
HHKJ: Ja Sofietje ja. Mijn Sofietje. Gekkigheid.
KvdVH: Nog iets over het voetbal vandaag?
HHKJ: Nee. Geen zin in vandaag. Heb je weleens. Toch? Dat je ergens geen zin in hebt.
KvdVH: Maar het was verdomme het enalaatste voetbalweekend in de eredivisie. Met een schakelprogramma enzo en alles erop en eraan. Toeters, bellen, schieten, helicopters, tieten, de hele shit en ga zo maar door.
HHKJ: Dikke lul, drie bier. Ik ben de hele dag bij moeders de vrouw geweest. Ik heb mijn plicht gedaan als zoon, moet je weten. Moederdag! En dus heb ik niets kunnen zien van al het voetbalgebeuren. Helaas.
KvdVH: Hmm, dan niet. Nou, dan mogen de lezertjes het doen met de uitslagen en de stand zoals het nu is.
HHKJ: Precies.
KvdVH: Gaan we maar afsluiten, nietwaar?
HHKJ: Mag ik nog wel even zeggen dat ik maandagavond weer bij mijn vrienden van Voetbal International zit?
KvdVH: Dat mag jij.
HHKJ: Wel, maandagavond zit ik dus bij mijn vrienden van VITV. Kan ik dus geen Feyenoord-Vitesse kijken. Dat is jammer, dat is vette pech. Het zij zo. Een mens moet niet alles willen. Afijn. Zeg ik voor nu: tot ziens.
KvdVH: Hmm, nou dan doe ik dat ook maar. Echter eerst ram ik er nog een fijne muziekknallert tegenaan. Zo. Gedaan. De ballen allemaal. En hou ze warm!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten