zondag 28 juni 2015

Bellen met HansieHansie

Iets wat ooit was, maar nu niet meer is. De legendarische voetbalupdate op de maandagochtend van HansieHansie bij Radio Veronica. Helaas. Is niet meer. Vandaar dat het Knulletje van de VoetbalHumor (KvdVH) er hedentendage maar een eigen invulling aangeeft. Zonder RickyPikkie de Veronica DJ, maar met HansieHansie Kraayenstein Junior (HHKJ). En waarom dan al op zondag dat internet opgepleurd? Waarom niet? Gewoon omdat het kan. Gaat-ie dannes:

De telefoon ging op de redactie van voetbalhumor.com. Wie kan dit nu weer zijn, dacht het KvdVH. Met een zucht nam hij de telefoon op.

KvdVH: Met het Knulletje van de VoetbalHumor.
HHKJ: Met HansieHansie.
KvdVH: Huh, maar er is toch geen voetbal pik? Waarom bel je? Is er iets met je aan de hand? Of wellicht met Sofietje?
HHKJ: Nee, er is niets. Ik wilde gewoon even je stem horen. Ik kan het namelijk niet verdragen dat ik een paar maanden geen voetbalupdate bij je kan doen. Vandaar.
KvdVH: Tja.
HHKJ: Tja? Wat nou tja. Voetbal is mijn dingetje. Weet je toch.
KvdVH: Maar als er geen wedstrijden worden gespeeld dan kunen we het moeilijk over die niet gespeelde wedstrijdjes gaan hebben. Is het niet? Ik bedoel, is het wel?
HHKJ: Dus?
KvdVH: Dus? Wat nou dus? Waar moeten we het dan over gaan hebben? Jij en ik. Nu. Op dit moment. Op dit bijzondere voetbalblogje dat er verdomme weldegelijk toedoet.
HHKJ: Weet ik veel.
KvdVH: Dat is niet veel. Maar. Ga je...
HHKJ: Uhm. Ga je nog op vakantie?
KvdVH: Dat wilde ik juist aan jou vragen. Om zodoende toch nog wat gespreksstof te verkrijgen.
HHKJ: Ik ga ergens in juli, maar ik weet nog niet waarheen. Sofietje gaat over die dingen. En jij?
KvdVH: Ik ga denk ik ook ergens in juli. Want juni is zowat voorbij weet je. Echter ik weet ook nog niet precies waarnaartoe. Het zal wel een last minute worden, gok ik. Of ik ga gewoon op de bonnefooi.
HHKJ: Ga je dan met het MvdVH?
KvdVH: Met wie?
HHKJ: Met het Meisje van de VoetbalHumor?
KvdVH: Aha, op die fiets. Uh ja, misschien wel. Tenminste, als ze er zin in heeft. En anders blijft ze maar lekker thuis. Ga ik gezellig met mijn VvdVH.
HHKJ: VvdVH?
KvdVH: De Vrienden van de VoetbalHumor.
HHKJ: En dan de beest uithangen zeker?
KvdVH: Dan zal ik me als een profvoetballer gaan gedragen.
HHKJ: Dat bedoel ik. De beest uithangen dus. En het MvdVH maar thuis een beetje zitten duimendraaien. Mooie jongen ben jij.
KvdVH: Mooier dan Brad Pitt heb ik weleens horen zeggen. Maar als ik 's ochtends in de spiegel kijk dan vind ik dat ietwat overdreven. Maar dat vind ikzelf. Als anderen mij een mooie jongen vinden dan vinden ze dat maar.
HHKJ: Nog wat leuks te vertellen?
KvdVH: Tss, jij belde op, stuk eikelbijter.
HHKJ: En jij nam op. Pff.
KvdVH: Zeg HansieHansie van de KraayenKutje. Dit leidt weer tot niets. Ik ga afsluiten pik. Ik heb betere dingen te doen dan dit onzingewauwel.
HHKJ: Toch fijn dat ik nog even je stem mocht horen.
KvdVH: Yep. Over een paar maanden hoor je 'm weer. Tenminste als ik je telefoonnummer niet heb gewist uit mijn mobiele.
HHKJ: Gekkie.
KvdVH: Nou. Het ga je goed HansieHansie. Heb een fijne vakansie. Hihi dat rijmt. Ga anders hulp zoeken bij een een of andere hulpinstansie. Ghe, ghe, ghe. Wat de relevansie er ook van is. Kattenpis. Zo. Genoeg gerijmd. Knal ik er tot slot nog een fijne muziekkneiter van jewelste tegenaan. Mocht ik je nodig hebben voor voetbaldingetjes, ik weet je te vinden Kraayennest. De groeten.
HHKJ: Hmm, helaas hebben we weinig over voetbal gebabbeld dit keer. Maar ja, het zij zo. Mazzel.
KvdVH: Jaha, hang nou maar op. Rare kippenneuker die je d'r bent. Doei.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten