dinsdag 23 juni 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vannacht de vette achtste finale WK vrouwenvoetbal kraker Japan-Nederland voor je gleuvensmoeltje. Vanuit het verre Canada. Live te zien via voetbalzender NPO3 of via de illegale stream. Vanaf 03:45 uur! Gokken op het potje doe je overigens hierrr!

Niets balen als een stekker. Gewoon zetten die wekker. Want het wordt immers steeds gekker. Vette WK-ballieballie voor vrouwmensjes vannacht. En iedereen die smacht. Naar onze spetterende Oranje Leeuwinnen. Die wij allemaal beminnen. Tegen de Japanse wereldkampioen. Zullen de dames het moeten doen. Strijden voor een plekkie in de kwartfinale. Benieuwd of onze blonde deernes het zullen halen. Met Vivianne Miedema als targetwijf. Gaan we de Nadeshiko-scheefoogjes te lijf. Verliezen betekent direct naar huis. Gelijkspel iets langer voor de buis. Winnen daarentegen. En de Leeuwinnen mogen zaterdag de vloer aanvegen. Met Australië. Maar dat is koffiedik kijken. En wie kijkt er naar koffie om kwart-voor-vier 's nachts? Niemand. De koffie dient op dat akelige uur gezopen te worden. Om de pupillen wijder open te laten gaan. Eet een banaan. Als je dat lekker vindt. Op dit onaangename tijdstip. Kom, haal je leuter uit de slip. Van diegene die naast je ligt. Ophouden nu met dat van jensenstijn. Hoogste tijd nu voor een ander festijn. Dus ga kijken en moedig ze aan. Onze Oranje Leeuwinnen. Tegen Japan. Ja! We love Anouk Hoogendijk! Maar die zit jammergenoeg op de reservebank. En dat is vette pech. Want het oog wilt immers ook wat. Desalnietemin. Win dames, win. En het volk zal juichen als nooit tevoren. Zeggen we "dikke doei doei" tegen Homare Sawa en roepen we heel hard "hup hup" naar Vivian Miedema. Yes. Kom op meiden, doe eens van je tikitaka scoren doen!

Genoeg gefantaseerd. Tijd nu voor de dingen die er echt toedoen. De dingen die ervoor zullen zorgen dat de tijd tot het nachtelijke balletjetrap aangenaam overbrugd kan worden. Gaat ie dannes. Vijf heerlijke pretmadammekes voor je giecheltje. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En omdat wij weten. Dat er momenteel ook veel vrouwenlezertjes dit toppert alertje van je hiep hiep hoi lezen. Ook maar vijf aangename hunks voor je lachebekje. Dus. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Speciaal voor de mooie freules onder ons en de mannen die er ook plezier aan beleven! Zo zijn wij. Wij van de voetbalhumor.com. Wij geven om onze lezertjes. Pff. En de muziek dan? Ook die zijn we niet vergeten mensen. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Paardenhaar! Kiekeboe. Wij zijn niet moe. Fuck de baas of leraar. Morgenochtend een uurtje later dan maar. Spijbelaar. Zijn wij allen. Die het voetbal een warm hart toedragen. Wij gaan vannacht foebele wiebelende tieten koekeloeren. Joehoe! Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten