vrijdag 12 juni 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond staat ons een heus spannend potje kwalificatievoetbal ten behoeve van het oh zo heerlijke EURO 2016 te Frankrijk te wachten. Letland-Nederland. Te zien op voetbalzender NPO3 en wel vanaf een uurtje of 20:00 uur. Eerst babbel de babbel en dan om 20:45 uur gaat het los. Stream hierrr, gokken daarrr.

Vergeet dat nietszeggende 'zak door het ijs' potje van vorige week tegen de gevierde Amerikaan. Wat wil je? Met vier knullige nono's als verdedigers in de achterhoede. Dan kun je gewoonweg niet winnen. Ook al weet je er maar liefst drie in het netje te leggen. Vanavond zal echter alles anders zijn. Met een nieuw kwartet trio. Vier Drie nieuwe krachten zullen de verdediging van Oranje dichtmetselen als nooit te voren. Daar komt geen Let meer doorheen. Toch Stefan de Vrij, Ron Vlaar, Gregory van der Wiel en Jetro Willems? Helaas. Ron Vlaar is klaar. Vette streep door de naam Ron Beton. Jammer. Ach ja. Zolang Pietje Bruma maar niet wordt opgesteld. De tering. Wat een stuk achterlijkheid is dat. Doe dan maar Martins Indi wederom terug in de basiself. Je mot wat? En mocht er straks onverhoopt toch een Let tussendoor glippen en zo kostbare puntjes van ons Oranje weten af te sprokkelen dan mag Opa Guusje van ons wiebelen. Evenals zijn rechterhand en niets toevoegende assistent Danny Blind. Zo hard zijn wij dan ook wel weer. Wij van de voetbalhumor.com. Er dient immers gewonnen te worden van het nummer 82 landje op de FIFA ranglijst. Ook al spelen we volgens Opa Guus maar met tien man. Daar in het Skonto Stadium te Riga. Drie volle punten hebben we nodig om die derde plaatst in groep A te kunnen koesteren. Die felbegeerde derde plaats die immers ook recht geeft tot deelname aan het zomerfeestje van volgend jaar. In Frankrijk. Het landje met zijn stokbrood en croissants en heerlijke wijnen. Gaan we het vandaag gewoon doen met Huntelaar en Van Persie in de spits. Doe dicht je rits. Anders vliegt je fluit eruit. En waar moet dan op geblazen worden? Als je fluit van foetsiefoetsie is? Precies. Dus. Kein geloel, fußbal spielen! En vol op de aanval met die bende. Ja! Kom, laat het volk weer eens juichen. Potverdomme.

Zo. Tijd nu voor wat heerlijke tietenmeisjes. Gewoon omdat het kan. Omdat het de laatste alinea van dit toppert alertje betreft. Daarom. En niet anders. Vijf stuks voor je uitgekozen. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Pleuren we er ook nogeens vijf van die fijne YouTube klanken bij. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Afijn. Met de billetjes samengeknepen. Gaan we vanaf de luie bank van je foebele koekeloeren doen. Na vanavond kunnen we hopelijk Letland doorstrepen. En worden we volgend jaar gewoon Europees Kampioen. En zo is het. En niet anders. Kroeskuttie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten