zondag 2 augustus 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette Johan Cruijff Schaal game tussen FC Groningen en PSV voor je snoet vanavond. Balpartijtje is vanaf 18:00 uur te bewonderen op het open FOX kanaaltje. Voorbeschouwing begint al om 17:00 uur. Dat je het weet! Eventuele stream hierrr, gokken doe je weer daarrr. Zoek het uit. Is het nu tijd voor de eerste echte vette voorbeschouwing van dit nieuwe voetbalseizoen. Lees je gezellig mee?

Bam. En of je nu homo, lesbisch, hetero of kweetniet bent, het boeit ons geen ene rukeend. Dit topic is sowieso voor jou! Heus. Want? Wel, het gaat weer beginnen mensen. Huh? Wat? Nou, een seizoen voetballerijtjes dat zijn verdomde weerga niet kent. Wie wordt kampioen, wie degradeert, wie mag Europa in en meer van dat soort dingen. Yes! Volgende week gaat de Eredivisie van start en vanavond wordt heerlijkfijn begonnen met de klassieke opening van het vaderlandse voetbalgebeuren. En dat is? Kattenpis. De strijd om de Johan Cruijff Schaal natuurlijk! En die gaat dit keer tussen bekerwinnaar FC Groningen en landskampioen PSV. De Groningers ontpopte zich vorig seizoen als zijnde ware cupfighters. Met of zonder verlengingen, met of zonder pingels, uiteindelijk waren het de noordelingen die aan het langste eind trokken. De Eindhovenaren daarentegen bewezen het afgelopen voetbaljaar met twee vingers in de neus de 'rekiki' terechte kampioen te zijn. Tja. En vandaag staan beide winnaars dus tegenover elkaar. Ga er maar aan staan. Wat zal het worden? De groenwitte boeren tegen de roodwitte boeren en dat alles in het halfgevulde vliegdekschip dat Amsterdam Arena schijnt te heten. De Groningers zullen aantreden zonder Pietje Zeefuik, zonder Pietje Chery en op de valreep ook nog eens zonder Pietje Kieftenbeld en daar staat tegenover dat PSV het zal het moeten doen zonder Pietje Memphis, zonder Pietje Wijnaldum en zonder Pietje Hiljemark. Allen gingen zij het grote geld achterna. Weg, foetsie uit de Eredivisie, op zoek naar het spannende buitenlandse avontuur. Zo ook Pietje Zeefuik dus die met zijn dikke kebab reet vette lira's is gaan ophalen bij het nietszeggende Turkse Balikesirspor of hoe die bende ook mag heten. Een lullig bescheiden tweede divisie ploegje. Meer is het niet. Gna, Zeefuik weg uit Groningen. Als dat verdomme geen aardschokken moet gaan schelen in dat hoge noorden dan weten wij het ook allemaal niet meer. Pff, is toch allemaal wat. Al die ballertjes die zomaar verkassen. Maar niet getreurd! Daarentegen zijn sterren in de maak als de bij PSV overbodige Pietje Tamata en oud PECcer Pietje Drost door Groningen overgenomen en zijn Pietje Pereiro, Pietje Pröpper en Pietje Poulsen toegevoegd aan de Eindhovense selectie. Tss, het zou toch wat zijn als nou juist die gekke oud PSV-er Pietje 'Abel' Tamata die Groningers aan dat JC cuppie weet te helpen zeg. Ja, zou wat zijn. Maar boe, dat is koffiedik kijken. En waarom zullen wij in hemelsnaam koffiedik gaan kijken terwijl het bier koud voor onze neus op grijpafstand is beet te pakken? Van de van juistem. Ja. Ja. Jaaaaahhhhh! Ja, mijn tante kutje. Huh? Echt wel. Dikke boer, drie bier. Of andersom. Kan ook. Mooi niet. Mooi wel. Yes. Vandaar. Daarom. Dus. Nu. Maar alvast een vette proost. Op de game die komen gaat en op het fijne voetbalseizoen dat ons weer staat te wachten. FC Groningen-PSV. Jawel. Maak je borst maar nat!

Zijn we alweer aanbeland bij de laatste alinea van dit verdomd geinige toppert alert stukje. En dat houdt in? Dat houdt in dat je verdomme HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf overheerlijke schaarsgeklede smulmevrouwtjes kunt bewonderen. En dat is nog niet alles. Oh nee. Want hebben we ook zowaar van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf oortintelende genotsmakelijke YouTube muzieksvideo's voor je geselecteerd. Gewoon omdat het kan. Om alvast in de stemming te geraken. Meer niet. Dus. Heb plezier. Hebben wij namelijk ook. Met chippies, cherry tomaatjes, snack komkommertjes, bitterballen, blokjes kaas en bier. Veel bier! Heel veel bier! Het strotje dient immers koel gehouden te worden op deze zonnige zondag in augustus. Ha. Wij gaan foebele koekeloeren. Mazzel. Dikke dikke doei doei!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten