dinsdag 18 augustus 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond het voorronde Champignonnen League potje Manchester United-Club Brugge voor je troelala. Te zien op voetbalcampingzendertje SBS6 vanaf een uurtje of acht! Eerst wat blablabla en dan drie kwartiertjes later trappen maar tegen dat leer. De heertjes Jan Joost, Toine en Ronald zullen ook weer van de partij zijn. Of iedereen daar nu zo blij mee is, valt echter te betwijfelen. Maar ach, we zullen het er maar mee moeten doen. Eventuele stream zal heus wel hierrr ergens tussen te vinden zijn en zoniet dan heb je vette pech. Gokken op het potje doe je weer daarrr. Mooi. Genoeg introductie geleuter voor vandaag. Op nu naar het echte werk.

Drie honderd miljoen euro had gekke Louistje er maar liefst voor over om voorronde Champignonnen League te mogen spelen. Manchester United, de nummer vier uit de Premier League van vorig seizoen, met onze eigenste Pietje Blind en nieuwkomer Pietje Memphis, mag het gaan opnemen tegen het Belgische Club Brugge, met onze eigenste Pietje Vormer en Pietje Denswil (vette streep erdoorheen want au), dat vorig seizoen als tweede achter AA Gent eindigde. De Engelsen beginnen het tweeluik in eigen huis. Op Old Trafford dus, voor de nitwits onder ons. Nog nooit troffen beide ploegjes elkaar in Europees verband, maar te concluderen valt wel dat de Red Devils zwaar favoriet zullen zijn. Echter is Club Brugge dan totally kansloos tegen Manchester United? "Natuurlijk niet, in voetbal kan namelijk alles." Aldus Jan Mulder. Huh, Jan Mulder? Gaat dat oh zo betrouwbare voetbalhumor.com nu citaten van een ouwe seniel aanhalen? Jan Mulder, die demente opa die steevast op de zondagavond bij Studio Voetbal als een kakelende kip zonder kop prietpraat en onnozele voetbaldingetjes loopt te verkondigen? Uh ja. Die halen we dus aan, ja. Niet dat wij van de voetbalhumor.com achter de woordjes van deze afgetakelde voetbalopa staan natuurlijk. Nope. Maar ach, laat die man toch. Het zou overigens wel leuk zijn als Jantje Mulder vanavond iedereen de mond snoert. Zit Louistje dan met zijn miljoenen aankopen. Ha. Maar dit terzijde. Want eerlijk is eerlijk, ook wij denken dat Louistje met zijn United op 27 augustus de koker in zal gaan als de CL-groepen geformeerd zullen gaan worden. Afijn. We gaan het zien. Wie er gelijk zal gaan krijgen.

Maar eerst wat lekkere wijven voor je snuffertje op deze dolle dinsdag. Jawelles. Vijf stuks. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Knallen we er ook nog vijf van die fijne YouTube muziekpareltjes op. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Voor de ontspanning. Om de boel wat op te fleuren. De dag is immers nog lang. Potjandorie, was het maar alvast 20:00 uur. Mensen, kinderen en weten wij veel wie nog meer. Manchester United-Club Brugge. Allez, kikkers zijn niet altijd groen. Winnen de patattekes of wint de poen? Wij hebben er zin an. Joehoe! En laat nu maar komen die balpartij. Yes! Wij gaan foebele koekeloeren doen. Met nootjes, met chippies, met olijven, met bier en met weten wij veel wat nog meer. Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten