maandag 14 maart 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Atletico Madrid-PSV Eindhoven voor je koekoeksklokje. Het terugpotje in de CL dat er verdomme toe doet. Live te aanschouwen op voetbalcampingzender SBS6. Vanaf 20:45 uur de match, vanaf 20:00 uur kan er al worden ingeschakeld voor de vele reclameblokken. Aansluitend in samenvattingsvorm Manchester City tegen Dinamo Kiev. Kortom een fijn voetbalavondje staat ons te wachten. Eventuele illegale streams hierrr te vinden.

Zal het de Eindhovense formatie gaan lukken? Om verder te gaan in het miljoenenbal. Echter dan dient er vanavond wel afgerekend te worden met het lastige Atletico. En Atletico is van een andere orde dan Heerenveen. Ook dat nog. Daar waar PSV afgelopen weekend punten verspeelde, won Atletico eenvoudig van Deportivo. Pff, is wat? Maar vandaag geldt dat allemaal niet meer. Wat geweest is geweest en vanaf nu telt alleen nog hetgeen wat komen gaat. In Eindhoven wisten de boys van Flipse Cocu de Madrilenen keurig op 0-0 te houden. Mocht Lucky Luck de Jong (jaja, hij mag weer mee doen) er vanavond eentje inprikken, dienen die paellabadgasten er toch maar mooi twee te scoren. Het wordt in ieder geval nagelbijten en billenknijpen. Althans dat is de verwachting. En vol verwachting klopt ons hart. Een zenuwslopend duel wordt verwacht. Kwartfinale Championnen League? Het zit er in. Och, och, och, dat zal toch wat zijn zeg. PSV samen in de koker met Real Madrid, PSG, Manchester City (?), Barcelona (?) en Bayern (?). We gaan het zien. Eendracht maakt macht. Boeruh, boeuh, boeruh! En ja voor de volledigheid ook nog even vermelden dat Manchester City-Dinamo Kiev aansluitend op de hoofdmatch in samenvatting zal worden uitgezonden. Boeien.

Oh, jullie willen tieten zien? Hmm, jullie zijn dus klaar met dit voorbeschouwinggewauwel? Nou komt dat even goed uit. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Vijf pareltjes van vrouwwezens die er wezen mogen. Pleuren we er ook nog vijf YouTube muziekklankjes tegenaan. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Ook weer gehad. Afijn deze dinsdag komen we ook wel weer door. Met bier, chippies, kroketten en zoek het uit wat je allemaal zuipen en vreten gaat tijdens de pot waar we nu al handenwrijvend naar uitkijken. Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten