dinsdag 15 maart 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Fijne terugwedstrijdjes in het miljoenenbal voor je tierelantijn. Vanaf 20:45 uur live Bayern Munchen-Juventus. Aansluitend in samenvattingsvorm Barcelona-Arsenal. Wel potverdomme wat zie ik nou? Helemaal van het padje zijn ze daar bij die tokkiemeuk. Doe eens effe snel omdraaien die hap! Waar te zien? Op het campingzendertje. Met een minuutje voorbeschouwing en heel veel reclameblokken. Vanaf 20:00 uur wordt de babbel gestart op SBS6. Dikke lul wij gaan ZDF kijken. Eventuele illegale streams hierrr te vinden.

Bayern Munchen-Juventus
Dit wordt een potje om te smullen zo lekker. Bayern Munchen-Juventus. Ga er maar eens goed voor zitten. Natuurlijk zijn de mofjes zwaar favoriet, maar jeweetzelf het is en blijft Juventus. We beginnen met de stand 2-2. Eigen schuld dikke bult voor de Duitsertjes want die lieten de Italiaantjes in hun eigen Torino zowaar terugkomen. En dat geeft hoop voor de pizzabakkertjes. Toch? Ja. Alhoewel. Als de Guardiola-formatie vanavond flink gas gaat geven blijft er dan nog wat over van die spaghettivreters? We gaan het zien.

Barcelona-Arsenal
Een leuk potje voor een aansluitende samenvatting. Maar ja, het campingzendertje heeft helaas anders beslist. Wedstrijd is immers al gespeeld. Of weet Arsenal misschien vroeg in de wedstrijd een doelpuntje te scoren zodat het toch nog enigszins spannend kan gaan worden? Wat denk jij? Wij denken van niet. Ach, wellicht nog wat mooie doelpuntjes meepikken van MSN ofzo.

HIERRR & DAARRR
HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf bloedmooie dametjes voor je giecheltje en DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf heerlijke muziekgeluidjes voor je trommelvliezen. Zijn bier en chips voldoende in huis? Mwoa, dat wordt nog even een supermarktje bezoeken eerst. Wel. Heb een fijne avond. Wij gaan foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten