maandag 7 maart 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Gaan we weer. Eerste terugwedstrijdjes Champignonnen League voor je harses. Op het SBS6 programma staat vanavond Real Madrid-AS Roma en Vfl Wolfsburg-KAA Gent. Uitzending vanaf 20:00 uur. Eerst een voorbeschouwing tussen alle reclameblokken door en dan om 20:45 uur gaat men los op het campingzendertje. Real-Roma live, Wolven-Gent aansluitend in samenvattingsvorm. Eventuele illegale streams hierrr te vinden.

Real Madrid-AS Roma

Potje is gelopen mensen. Het staat immers 2-0 voor de Madrilenen. Wordt er ook nog eens gebald in het Bernabeu stadion. Ach jeweetzelluf. 1 plus 1 is immers 2. Kunnen we er wel een leukgeinig stukkie over gaan schrijven, maar er valt hierover werkelijk niets over te melden. Dus.

Vfl Wolfsburg-KAA Gent

Pff, we vallen in herhaling. Want? Potje is gelopen mensen. Het staat immers 3-2 voor de Duitsers. Wordt er ook nog eens gebald in de Volkswagen Arena. Ach jeweetzelluf. 37 plus 16 is immers 53. Kunnen we er wel een leukgeinig stukkie over gaan schrijven, maar er valt hierover werkelijk niets over te melden. Dus.

HIERRR & DAARRR

Dus is het zaak je op een andere manier te amuseren op deze dolle dinsdag. Zie daarom HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf heerlijke vrouwwezens om je op te vrolijken. Pleuren we er ook een fijn mopje muziek tegenaan. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Vijf knetterende klanken, wat wil je nog meer? Mooi. Zoek het verder uit. Wij gaan foebele film kijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten