dinsdag 8 maart 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Jottem. Clash van jewelste voor je ponem tonight. Wat te denken van de Champignonnen League wedstrijd Chelsea-PSG voor je kokosnoot? Balpartijtje is te zien op voetbalcampingzendertje SBS6 vanaf een uurtje of acht 's avonds. Nadat er tussen alle reclameblokken door een paar minuten zijn vrijgemaakt voor de voorbeschouwing kan er vanaf 20:45 uur tegen het leer worden getrapt. Ook nog Zenit-Benfica aansluitend in samenvattingsvorm. Is wat. Eventuele illegale streams hierrr te vinden.

Bam. Eerste wedstrijd was me er eentje hoor daar in Parijs. Drie weken geleden werd het 2-1 voor de boys van Zlatan. Echter vlak Chelsea nog niet uit. Dat doelpuntje uit zou zomaar eens de doorslag kunnen gaan geven. Tenzij PSG scoort in Londen. Dan zal alles anders zijn. Gaat het Guusje lukken? Om de kwartfinale te halen. Van het oh zo fijne spetterende miljoenenbal. We gaan het zien. Diego Costa vs Zlatan. Wie weet het net te vinden? Wordt het een lange zit? Met verlenging en pingels? Dat wordt weer met de plasser uit de broek hoogstaand ballieballie kijken. Joehoe! En zoals al eerder aangegeven Zenit-Benfica aansluitend in samenvattingsvorm om de woensdagavond compleet te maken.

En om deze woensdag nog meer compleet te maken zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf pareltjes van geilgrietjes die je ogen zullen doen laten staren. Rammen we er ook nog wat muziek tegenaan zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Vijf zalige geluidjes om het oorsmeer uit je trommelvliezen te laten tetteren. Eens kijken. Bier staat koud in koelkast. Chips is er genoeg in huis. Wat wil een mens nog meer? Een fijne voetbalpot. Ja, dat is wat wij wensen. Heb plezier! Wij gaan foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten