zondag 18 september 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Wat te denken van PSV-Feyenoord voor je Tante Sidonia? Balpartij is te bewonderen op het betaalkanaaltje FOXSports vanaf een uurtje of 14:30 uur. Heb je dat niet, zit hierrr wellicht nog een fijne stream voor je tussen.

Bam. Voor het eggie. PSV-Feyenoord. Zomaar. Krakertje van de bovenste plank. Jottem jajaatje. Zijn die Rotterdammers werkelijk zo goed als dat ze zich voordoen of komt de degelijkheid van die Eindhovenaren vandaag de hoek omzetten. Je weet het niet. Je weet het verdomme niet. Wat we wel weten is dat PSV afgelopen dinsdag een domper te verduren kreeg toen het onverdiend de zege aan de Atletico Madrilenen moest laten. Feyenoord verbaasde afgelopen donderdagavond vriend en vijand door verdiend het miljoenenploegje van The Special One puntloos naar het eilandje terug te sturen. Tja, en dan is het vandaag dus de strijd om de koppositie. Want? Weten de lampies thuis van dat 010 te winnen, gaan ze aan het eind van de dag mooi vrolijk aan de leiding. Bij een gelijkspel of winst van Feyenoord keren de Rotterdammers lachend terug naar de havenstad. Is allemaal wat. Balpartij staat onder leiding van krullenbolletje Kevinnetje Blom met een fluit tussen zijn lippen. Van je pats. Kampioen vs Het Legioen. Plus Kuyt vs De Jong. Om maar iets te noemen. Wie o wie weet het netje te vinden? Whoehoe.

Maar voordat het spektakel vanmiddag losgaat daar in Eindhoven eerst van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf retelekkerre dames voor je opgezocht. Pleuren we er ook nog DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf van die oortintellende muziekpareltjes bij en deze zondag kan verdomme ook niet meer stuk. Wel, genoeg gebrabbeld. Wij gaan foebele koekeloeren. Mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten