donderdag 1 september 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vriendschappelijk balpartijtje tussen Nederland en Griekenland voor je melis vanavond. Dit alles in het kader om zo goed voorbereid in Rusland te geraken. Live vanuit Eindhoven. Weer eens wat anders dan dat slagschip in Amsterdam nietwaar? Vanaf 20:00 uur gaat men al los op voetbalzender campingzender SBS6, vanaf 20:45 uur wordt er tegen het leer aangetrapt. Eventuele stream, mocht je die nodig hebben, is hierrr wel ergens tussen te vinden.

Dat wordt of erop en erover of Oranje laat zich door die reetkevers van Grieken vol in zijn anus pakken. Een tussenweg bestaat er gewoonweg niet, tenzij je een saai gelijkspelletje als tussenweg beschouwd. Hmm, Griekenland. Net zo'n loserslandje als Nederland als het om voetballen gaat. Ook de Grieken wisten zich niet te plaatsten voor het afgelopen zomertoernooitje. Potje wordt dus gespeeld in het Philips stadion. Kunnen we er wel vanuit gaan dat de lichtmasten het zullen doen. Zijn we verder benieuwd hoe Danny 'lulletje rozenwater' Blind en Marco 'pannenkoek' van Basten de geselecteerde ballertjes zullen formeren. Goalgetter Vincent Janssen is een zekerheidje, maar of bijvoorbeeld Barca-gigant Jasper Cillesen onder het latje zal staan is nog maar de vraag. Jeroen Zoet, keeper in vorm, in zijn eigen Eindhoven de gekste een basisplaats gunnen zou moedig zijn. Daarnaast ook zeer verstandig met het oog dat Cillessen in Cataloniƫ hoogstwaarschijnlijk op het bankje terecht komt, is het zaak de PSV-ballenvangert vertrouwen te geven. Afijn, het zal ons benieuwen wat dit gaat worden. Schollekoppie en Bassie zullen het vanavond toch echt met zijn tweetjes moeten uitvinden. Voor zolang het nog kan. Geen Dickie of Gullit die ze tot een ander inzicht kunnen laten verleiden. Nope, niets van dat alles. We gaan het zien. Is Oranje klaar voor het potje van volgende week als er om het eggie tegen Zweden moet worden gespeeld of wordt het weer ouderwets huilen met de pet op?

Maar eerst vijf prachtexemplaren van vrouwpersonen voor je opzoeken. Zit je er klaar voor? Komen ze. ALSJEBLIEFT, ALSJEBLIEFT, ALSJEBLIEFT, ALSJEBLIEFT en ALSJEBLIEFT. Geen dank. Nog even wat muziek van dat YouTube portaal halen. Eens kijken. Hebbes. Vijf prachtnummers gevonden. Komen ze weer hoor. Oortjes open want KEDENG, KEDENG, KEDENG, KEDENG en KEDENG. Nou, jullie komen deze donderdag wel door. En dan vanavond met zijn allen weer fijn foebele koekeloeren. Yes. Have fun. Hebben wij namelijk ook.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten