donderdag 15 september 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Het heerlijk avondje is gekomen. Het heerlijk avondje dat UEFA Europa League balieballie heet. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. Beginnen we als eerste om 18:00 uur met een uurtje voorbeschouwen. Vervolgens om 19:00 uur Feyenoord-Manchester United en om 21:00 uur Panathinaikos-Ajax live. Aansluitend om 23:00 uur een ruime samenvatting van AZ. En daarop weer aansluitend vanaf zo'n 23:45 uur de rest van de gespeelde potjes in samenvattingsvorm. Mooi, spoorboekje bekend. Dat wordt pas slapen gaan ergens ver na middernacht. Eventuele streams zijn hierrr wel ergens tussen te vinden, mocht je die nodig hebben.

18:00 uur Feyenoord-Manchester United
Potje waar de Rotterdammertjes hun mouwtjes voor dienen op te stropen. En dat in een half gevulde Kuip. Het zal een rare bedoeling worden. Afijn. De Rotterdamse havenarbeiders tegen de rijke miljonairs uit Manchester. Wat gaat dit worden? Zijn de gassies van Van Bronckhorst er klaar voor of stoepschijten ze zeven kleuren poep? Kongolo vs Pogba, Botteghin vs Zlatan, Karsdorp vs Martial en Woudenberg vs Rooney. Om maar iets te noemen. Of komt United met een B-team opdraven? Gaat Feyenoord zijn eigen spelletje spelen? Je weet het niet. De telramen in Manchester zijn inmiddels uitverkocht. Een gelijkspel zou voor de Rotterdammers een stunt zijn. Kom Rotjeknor doe eens raar en prik die oogjes van mafkees Mourinho eens leukfijn dicht.

21:00 uur Panathinaikos-Ajax
Zal Pietje Ziyech zijn voeten laten spreken? Hanteert Petertje Bosz het oersaaie balletje breed Ajax spelletje of is het vanavond alle ballen op de tovenaar van Marokko? That's the question. Ballen tegen de Griek. PAOK Saloniki werd door de Amsterdammers vroegtijdig naar huis gestuurd. Maar dat was voorronde-voorronde CL. Duhuh, lekker belangrijk. Nu is nu. Vette EL. Panathinaikos-Ajax. Remember het Litmanen tijdperk. Those were the fucking days. Laat die reetkevers maar een flink poepie ruiken. Dus geen Heiko Westermann opstellen die verdomme alles en iedereen zijn moeder achterlangs laat gaan. En let je op Veltman! Op je directe tegenstander. In die kolkende hysterie massa van jewelste. Knoop het goed in je oren. Kom Amsterdammertjes doe eens mal en neem die drie puntjes mee naar huis.

Tieten en muziek
Tja, kunnen we er nu wel een beetje omheen gaan lullen maar waar het zoals altijd weer op neer komt in deze laatste alinea is tieten en muziek. Eerst de tieten dan maar doen? Komen ze. Vijf paar voor je uitgezocht. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Plukken we ook nog wat muziek van dat YouTube kanaaltje af. Hebbes. Ook vijf stuks. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Dat de beste moge winnen. Nu maar duimen dat dat de Ollandse ploegjes zullen zijn. Wel, het was ons weer een genoegen. Wij gaan foebele koekeloeren. Mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten