woensdag 28 september 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Gaan we weer. Avondje Veronica voor de verandering. Champignonnen League gigantenduel tussen Rostov en PSV op het programma. Vanaf 20:00 uur gaat men al los op het zendertje. Heb je echter geen zin in de vele reclameboodschappen die langs zullen komen, probeer vanaf 19:45 uur deze voorbeschouwing eens. Vervolgens om 20:45 uur de pot voetbal waar iedereen op zit te wachten. Stream nodig? Pff, wellicht zit hierrr iets tussen.

Lukt het PSV wat de Amsterdammertjes niet lukten. Winnen in Rostov. De Eindhovenaren moeten punten pakken tegen deze medelaagvlieger in de loodzware poule D. Bayern en Atletico zijn een maatje te groot. Zoveel is zeker. Echter Rostov moet toch te pakken zijn om zodoende na de winterstop door te kunnen blijven ballen zij het een treetje lager in het Europe League toernooitje. Zo verdomde jammer dat het potje tegen de Madrilenen thuis nipt met 1-0 werd verloren. Een gelijkspel of misschien wel een vals winstpartijtje had de Eindhovense situatie ietwat rooskleuriger doen uitzien. Had je namelijk stiekem nog over achtste finale knockoutronde CL-ballieballie mogen dromen. Helaas pindakaas. Rostov vandaag. Geef die Russen op hun kloten en dan maar hopen dat Bayern dat Atletico in Madrid een veeg uit de pan gaat geven. Wie weet wat het miljoenenbalsprookje dan nog gaat brengen.

Genoeg voorbeschouwd. Tijd nu voor de dingen die er toedoen. Tijd nu om alvast de kriebel in de buikjes te laten verschijnen. Daarom HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf klikbare dames om je tandjes door je lippen te bijten zo lekker als ze wel niet zijn. Pleuren we er ook nog een paar fantastische muziekdeuntjes bij. Even struinen op het YouTube kanaaltje hoor. Yes, hebbes. Vijf stuks voor je uitgezocht. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Het kan niet op. Wel, heb plezier. Het was ons weer een genoegen. Maar aan alles komt een eind. Zo ook aan dit toppert alertje van lik me vestje. Adio amore mensen. Niet huilen. Wij komen spoedig terug. Morgen wellicht. Echter voor nu geldt: wij gaan foebele koekeloeren. Jawohl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten