donderdag 29 september 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Europa League ballieballie avond en meer van die dingen. Op RTL7. Uw voetbalzender met de heren van Voetbal Inside die de voor- en nabeschouwing zullen doen. Vanaf 18:00 uur gaat men al los. Eerst een mini aflevering van het fijne cafépraatprogramma en dan om 19:00 uur live Ajax-Standard Luik, vervolgens om 21:05 uur live Fenerbahce-Feyenoord en aansluitend Zenit-AZ in samenvatting plus alle hoogtepunten van de rest van de gespeelde EL-potjes voetbal tot ver, diep in de nacht. Zo! Zet het bier maar vast koud. Boertje hier, boerinnetje daar. Wat kan jou het rotten. Proost. Een eventuele stream mocht je die nodig hebben, is hierrr te vinden.

Ajax-Standard Luik 19:00 uur
Uit tegen het Griekse Panathinaikos werd, vraag niet hoe, gewonnen. Niet meer over lullen, de punten zijn binnen. Vanavond andere koek voor de Amsterdammertjes. Komen de Belgjes uit Luik op bezoek. Die van Standard. Ook geen kattepis. Alhoewel? Zo goed doen die patatvretertjes het nu ook weer niet. Gewonnen wordt er nauwelijks in die Jupiler competitie van ze. Zo heeft onlangs de trainer zijn spullen moeten pakken en de nieuwe trainer heeft de bende nog niet echt op de rails. Maar ja, eens dient de ommekeer te komen. Nu maar hopen dat dat vanavond niet in de Arena zal gebeuren. Had Petertje Bosz eindelijk het licht gezien door afgelopen zaterdag balkunstenaar Ziyech op het middenveld te positioneren, moet het trainertje het sterspelertje missen want rood tegen Panathinaikos. Tja, life is life. En de bal is rond. Scoor je er eentje meer dan de tegenstander dan win je die pot. Afijn, en dus zal knotje Gudelj wel spelen. Ach weet je, we gaan het allemaal wel zien.

Fenerbahce-Feyenoord 21:05 uur
Was Dickie vorig seizoen nog Gio's grote vriend vanavond zijn beide trainertjes elkaars vijanden. Advocaat die het na drie weken Oranje voor gezien hield, en koos voor het ordinaire geld in Turkije, ontvangt met zijn Fenerbahce de Rotterdammers die het oh zo heerlijk doen in de vaderlandse competitie. Kunnen de havenpikkies het goede gevoel meenemen naar Istanboel? Met de gigapot tegen United nog in het achterhoofd. Een heksenketel staat ze te wachten. Maar ach, is de Kuip niet iedere thuiswedstrijd een heksenketel? Dus. Opgesodemieterd met je heksenketel. Lekker van je foebele doen. Tegen Fenerbahce. Die het niet zo goed doen in de Turkische Liga. Met Pietje Lens en met Pietje van der Wiel in de basis, maar of Pietje 'au au pijn in de van dittem en au au pijn in de van dattem' van Persie speelt bij de shoarmavretertjes is nog maar de vraag. Fenerbahce-Feyenoord. Daar waar Dirkie Kuyt zijn oude snorrenmaatjes van weleer weer zal zien. Zal hij door de fanatieke aanhang worden toegezongen of snerpend worden uitgefloten? Een vraag waar we vanavond een antwoord op zullen krijgen.

HIERRR en DAARRR
HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Zoek het uit. Joehoe, wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten