zondag 2 december 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanmiddag krakertje tussen Feyenoord en PSV op het programma. Allemaal te zien op betaalkanaaltje FOX Sports. Half drie de wedstrijd op kanaaltje 1 en 3, vanaf half twee voorbeschouwen op kanaaltje 3. Of je luistert radio 1 'Langs de Lijn'. Kan ook. Via een illegale stream de bende aanschouwen wellicht? Zoek het uit.

Ja maar als Feyenoord dit en ja maar als Feyenoord dat. Het is wel in de Kuip hè? Houd dat in je achterhoofd. Wie weet dat Feyenoord wel zus of dat Feyenoord zo gaat doen. Legioen dat er als twaalfde man achter gaat staan. Moet je zeker niet onderschatten. Het kan zomaar gaan spoken in Rotterdam. Van die mythische proporties. Als Feyenoord wint en ze winnen hun potjes daarna zou het zowaar titelkandidaat kunnen zijn. Mocht Feyenoord vanmiddag winnen wordt het weer een beetje spannend in de Eredivisie. Denk daar maar eens over na. Komen wij uit Rotterdam? Ken je dat niet horen dan. Vanmiddag Feyenoord-PSV. Onze voorspelling? PSV wint.

Sorry Rotterdammers, wij gunnen jullie heus ook een overwinning echter wij hebben kijk op het spelletje. Vandaar HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR ietwat plezier zo vlak voor de wedstrijd in de vorm van vrouwelijk schoon. Om er zodanig toch nog een leuke zondag van te maken. Pleuren we er ook nog wat fijne muziek bij. Wat te denken van DIT, DIT, DIT, DIT en DIT? Klapper-de-klapper met je kunstgebit. Genoeg voorbeschouwd. Wij gaan foebele koekeloeren mensen! Have fun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten