dinsdag 11 december 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League potje tussen Internazionale en PSV op het programma. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica. Vanaf 21:00 uur de wedstrijd, vanaf 20:30 uur een voorbeschouwing. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen.

Tja. Deze partij. Ballen om niks. Ballen om de eer. Ballen om Inter uit de CL te houden. Ballen om Inter de EL in te schoppen. Denk je dat? Inter wint vanavond gewoon van PSV. En dat geeft niet. Zaterdag wacht immers Heracles. Eredivisie. Op het kunstgras van Almelo. Is belangrijker. Die dient gewonnen te worden. Want Ajax hijgt in het nekkie. Alles voor de titel. Dusss. Eindhoven zwaait vanavond van je dahag Champions League.

Laatste alinea maar doen? Er valt weinig over deze wedstrijd te roddelen. Vandaar zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf prachtladies en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf prachtklassiekers van muziek die je op deze dinsdag een lach op je gezicht toveren. Mooi. Wij gaan foebele koekelen. Have fun. Doei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten