woensdag 12 december 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League potje tussen Ajax en Bayern Munchen op het programma. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica. Vanaf 21:00 uur de wedstrijd, vanaf 20:30 uur een voorbeschouwing. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen.

Een wedstrijd om de kat zijn kutje. Ajax-Bayern. Want beide ploegjes zijn immers geplaatst. Alhoewel? Wie wordt eerste in groep E en ontwijkt zodoende een poulewinnaar? Ook wat waard. Om gewoon eerste te worden. Moeten die Amsterdamse branieboys vanavond wel even die bejaarde Robben en zijn maten helemaal zoekscheel ballen. En winnen. Dan kan de vlag uit. Moet kunnen. Winnen. Poep op de stoep. Amsterdam. Dusss.

Laatste alinea maar doen? Al dat ge-blablabla. Wij weten heus wel dat je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR op zit te wachten. Vijf spannende deernes van je hoeraatje van je hoeraatje en van je hoeraatje. Zie ook DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Vijf heerlijke muziekpareltjes zo fjn, zo fijn. Mooi. Wij gaan foebele koekelen. Have fun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten