zondag 26 oktober 2014

HansieHansie vs RickyPikkie

Zo, en dan is het nu weer de hoogste tijd voor het wekelijkse voetbal nababbeltje tussen de Veronica DeeJee RickyPikkie en de Fox Sports analist HansieHansie. RickyPikkie: "Eens kijken of de Kraayenmans thuis is. Uhm ja, eventjes wachten nog, en dan druk ik nu op het laatste getalletje alweer. Zo. Ja, hij gaat over mensen. Nu maar hopen dat meneertje opneemt." Kraayenmans: "Met HansieHansie." RickyPikkie: "Ha die HansieHansie, ga jij de mensen maar eens fijn van je vertellen doen betreffende het voetbal van afgelopen weekeinde. Vinden ze leuk. De mensjes. Ga ik nu even languit onderuit liggen doen, dus spreekt U maar." Kraayenmans: "Oké joh, wat jij wilt. Gaat-ie dan. Het voetbalweekeinde begon natuurlijk op zaterdag want de Klassieker der klassiekers El Clasico stond op het programma in de Primera Division. Real Madrid-Barcelona. Alleen de voorpret al bezorgde me kriebels in m'n buik." RickyPikkie: "In je onderbuik zeker?" Kraayenmans: "Ook daar ja. Dat groeide en groeide maar en die Sofie van me verlekkerd kijken en graaien doen de hele tijd. Ha, wat een geile bende was het weer. Maar het potje. Man, man, man, werden we eerst nog even lekker gemaakt door dat toppert alertje van dat knakkertje van de voetbalhumor.com en daarna begon het spektakel. Trouwens over dat toppert alertje. Hoe verzint dat gassie dat toch steeds?" RickyPikkie: "Uh, maar wat te denken van dat gebabbel wat wij nu met elkaar doen. Totaal compleet verzonnen door dat gassie. Echt." Kraayenmans: "Huh, maar ik babbel nu toch met jou?" RickyPikkie: "Ja, dat wel, maar het wordt niet meer uitgezonden op de Veronica radio, vandaar dat dat knakkertje van de voetbalhumor.com er tegenwoordig gewoon een eigen draai aangeeft." Kraayenmans: "Ik snap er helemaal geen snars van. Ik lul tegen jou, jij lult terug en toch is het allemaal verzonnen door dat knakkertje van de voetbalhumor.com. Weet je wat, laat mij lekker verder gaan. El Clasico. Daar was ik. Wat een wereldpot was dat zeg. Met al die sterren. Knalde eerst Neymar de 1-0 binnen, vervolgens maakte Ronaldo gelijk middels een pingel, scoorde Pepe met het hoofd en wist uiteindelijk Benzema ook nog zijn doelpuntje mee te pikken. En die Suarez de hele tijd op zijn tanden bijten want het tempo kon hij uiteindelijk niet behappen. Ha, hoor mij woordgrapjes maken. Ik kom niet meer bij. Wat jij? Nee, laat maar. Laat me verder gaan. Afijn. Real won met 3-1 de kraker en Barca droop af. Feest in Madrid, berusting in Barcelona." RickyPikkie: "En dan was er zondag ook nog de Premier League topper tussen Manchester United tegen Chelsea." Kraayenmans: "Ook zo'n topperpot. En wat een tempo! De tandjes wat ging dat snel allemaal. United kreeg in eerste instantie voetballes. Het zag er even naar uit dat Louistje weer van je billenkoek zou krijgen. Dit keer van leerling Mourinho en de sluwe ouwe vos Didier Drogba. Wat een beest is dat toch. Maar toen was daar opeens in de allerlaatste minuut van de blessuretijd de verder onzichtbare Robin van Persie. Bam. 1-1. En toch, en toch hè. Dit seizoen wordt het geen gillen doen op balkons voor gekke Louistje. Niets van: we zijn de beste van Londen, we zijn de beste van Liverpool, we zijn de beste van Birmingham en we zijn de beste van heel fucking Engeland. Misschien het jaar erop. Ach ja, het kan verkeren. De bal is rond en zolang de scheids niet op zijn fluitje blaast mag er gewoon worden doorgespeeld. En die malle Koemannetjes blijven ook maar winnen met dat Southampton van ze. Gna. Wat een gekkigheid toch weer. Man, man, man, ik heb genoten hoor." RickyPikkie: "Hebben we het helemaal niet over de Eredivisie gehad." Kraayenmans: "Ach, wat kan ons het rotten. Het waren toch balpartijtjes van lik me kutje. Er is niets noemenswaardigs gebeurd. Geen rare uitslagen. Alhoewel Twente kreeg op zijn lazer bij Excelsior. Dat dan weer wel. Hmm, maar toch. Ik had verdomme de toto moeten invullen, was ik nu rijk geweest." RickyPikkie: "Ben je dat dan nog niet? Ik dacht dat jij zwom in de centen." Kraayenmans: "Ik rijk? Was dat maar zo. Man, ik betaal mijn hele leven een godskolere aan alimentatie moet je weten." RickyPikkie: "Wil ik niet weten. Hmm, dus je hebt niets over Cambuur-Feyenoord of FC Utrecht-PSV of iets anders?" Kraayenmans: "Nope. Ach de mensjes kijken wel op teletekst pagina's 818 en 819 voor het wel en wee van de vaderlandse voetbalcompetitie. Ik heb er niet meer de fut voor om het daar ook nog even vijf minuutjes over te hebben. Moet je kunnen begrijpen. Mijn strot krijgt iedere keer weer een optater van jewelste als ik aan het lullen ben." RickyPikkie: "Nou ja, dat gassie van de voetbalhumor.com zal inmiddels ook wel lamme jatten hebben van al dat getik." Kraayenmans: "Ik begrijp er nog steeds geen pepernoot van en heb besloten dat ik het ook niet wil begrijpen. Dus." RickyPikkie: "Dus stel ik jou nu de vraag. Wie zit er maandagavond bij Voetbal International aan tafel? Jij waarschijnlijk niet, want je was vorige week al gast." Kraayenmans: "Ik niet nee, maar misschien de toekomstige trainer van NAC wel. Gertjan Verbeek. Ha, geloof jij het? Wie het weet mag het zeggen." RickyPikkie: "Iets anders. Wat vind jij eigenlijk van Studio Voetbal?" Kraayenmans: "Studio Voetbal is ook leuk. Behalve als die malloot van een Arno Vermeulen de sfeer komt vergallen. Op dat soort avonden schakel ik de TV uit en duik ik samen met mijn Sofietje vroeg onder de lakens. En dan..." "Spaar me details," onderbrak RickyPikkie. Kraayenmans: "Dan niet. Maar als je het niet erg vindt, dan zeg ik nu even helemaal niets meer. Het enige wat ik nog zeg is: toedeladokie en totziens." RickyPikkie: "En dat was HansieHansie mensen. Meneertje heeft zojuist de hoorn neergelegd en dus rest mij niets anders om er een fijne muziekknallert tegenaan te gooien. Tot volgende week maar weer."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten