zaterdag 25 oktober 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Leuk hoor al die Eredivisie wedstrijdjes op de zaterdagavond. Gna. Maar vanavond dus even niet. Duhuh. Van je dikke doei doei. Vanavond is het El Clasico time. Vette Real Madrid-FC Barcelona voor je retteketet. Te zien op het betaalkanaaltje Sport1 (hoogstwaarschijnlijk met deskundigcommentaar van koekoek El Sierd), echter indien je daar allemaal geen abonnement op hebt dan kan een stream wellicht uitkomst bieden. Vanaf een uurtje of 18:00 uur gaat de bende los. Gokken op het titanenpotje doe je weer hierrr. Mooi. Gaat-ie dannes. Wat? Wel, die ontiegelijk lekkere voorbeschouwing die je van de voetbalhumor.com gewend bent. Lees je fijn gezellig met ons mee? En vergeet niet zo af en toe op de blauwe linkjes te klikken.

En ja hoor, daar is ie weer. Luis Suarez. Terug van weggeweest. Meneertje mag na zijn bijtincident weer eens voor het eggie tegen een balletje gaan trappen. Yes. Voor zijn 'nieuwe' cluppie Barcelona. Zo! En hoe lekker is het om dan maar meteen te beginnen met een El Clasico potje dat zijn weerga niet kent. FC Barcelona op bezoek bij de Koninklijken uit Madrid. Hoeveel sterren op een voetbalveld wil je hebben? 22? Wordt voor je geregeld. Ronaldo, Bale en James vs Messi, Neymar en Suarez. Om er maar een paar te noemen. Om te likkenbaarden zo lekker. El Clasico. De mooiste voetbalpot ever op een aardbol gepresenteerd. Mensenkinderen. Gaat dat zien, gaat dat zien. El Clasico. De Klassieker der klassiekers. Caramba. Wat voor een wereldpartij moet dit wel niet gaan worden? Espectáculo en el fútbol. Gracias dat we dit mogen meemaken. Och och och. Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint. Mijn beste vriend, jouw beste vriend, de vriend van ieder kind. Mijn hartje klopt, mijn hartje klopt zo blij. Wat brengt hij jou, wat brengt hij mij, wat brengt hij jou en mij? Wel El Clasico dus. Pats! Real Madrid-FC Barcelona voor je Zwarte Piet.

En als je door de bovenstaande tekst je buikje nog steeds niet hoort voelt borrelen dan gaat dat nu wel gebeuren. Want? PAK AAN, PAK AAN, PAK AAN, PAK AAN en PAK AAN zomaar vijf heerlijke sexy spaansogende schone vrouwpersonen voor je uitgekozen. De een nog lekkerder dan de ander. En muziek onbreekt ook dit keer niet. Vandaar DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf oortintelende pareltjes van de YouTube afgeplukt. Mooi. Gaan we fijn van je koekeloeren doen naar El Clasico. Zoveel lekkerder dan bijvoorbeeld een overheerlijke vanille ijsco. Of die van banaan. Of van chocolade. Salade met een karbonade. Doe eens gek. En laat je moedervlek. Achter in het fietsenrek. Zijn we er nu wel klaar mee. Wat een onzin. Doei.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten